View Profile: nisyephoenix - Female Daily Forum
Tab Content
No More Results

9 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hi sis aku sering beli produk clarins kalau mau nitip boleh email aku ya di mwpheri@gmail.com
  2. View Conversation
    Minta bantuannya kak


    Begini kak, nama saya Reynaldo, mahasiswa jurusan Teknik Industri UNIKA Atma Jaya. Saat ini saya sedang menyusun tugas akhir (skripsi) saya yang studi kasusnya tentang Erha. Saya ingin minta tolong kakak, sebagai pembeli dan pemakai produk Erha untuk menyempatkan diri mengisi kuesioner saya. Saya butuh sekitar 300 responden.


    ini form nya
    http://goo.gl/forms/GNnb0D8Adv


    kalo bisa minta tolong temen2 kakak juga yang menggunakkan produk ini untuk mengisi.
    thank you kak
  3. View Conversation
    halooo mba... iseng" liat trnyta ada anak fd juga di phx..aku skrg lagi di phx mba 3 hari.. jadi penggembira, suami ada acara di barrow institute.. n nginep di hampton inn.. jauh ya mba dr tmp mba?..
  4. View Conversation
    hi..met kenal juga..
  5. View Conversation
    sama2, nisya
  6. Gpp Lucy, makasih yah udah dikasi tau linknya heheh :-)
  7. View Conversation
    saiii.. kayaknya lo salah orang nanyanya.. hihihi... gw mah ga berpengalaman soal itu.. belom pernah beli LV.. =p dulu pernah sih, krn tante nitip pas gw di spore. pas balik jkt sih gw pake aja, tas gw yg jelas bukan kelasnya LV taro dikoper =p. aman2 aja siihh.. coba aja say, tanya2 di tret ini . maap ga ngebantu ya say, daripada gw sok tau, ntar salah.hehehe...
  8. View Conversation
    Lahhh say tas yg gw jual ada di mini fashion sale tuh bukan di blog hehe kl baju2 ada di lapak jeung
  9. View Conversation
    hai nisye!! iya nih lucu banget kita bs ketemu disini...hehehe
    sama2 newbie nih kita disini.. ^^
    fb nih bikin nyandu lho nisye, tiap hari jadi demen bahas2 make up...heehehe
Showing Visitor Messages 1 to 9 of 9
About nisyephoenix

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Tembagapura
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
fashion and music
Fave stores or places to shop?:
- Nordstrom
- Arizona Mills at Tempe
- Macys
- Dillards
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Bare Minerals Foundation, Sephora Lip Pallete, Cover Girl Eye Shadow
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
feminine, girly, edgy, elegant, glamour
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.nisyeworu.multiply.com
Facebook Profile URL:
N/A
Twitter Username:
nisyeworu
LinkedIn Profile:
N/A

Signature


Do What You Like and Do It Oftenly.... IG: @tolivewithpassion and Blog: http://nisyeworu.blogspot.com

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?6524-nisyephoenix&s=ff9de36869b46aa9c07c9fd1a961982c
Instant Messaging

Send an Instant Message to nisyephoenix Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
877
Posts Per Day
0.23
Visitor Messages
Total Messages
9
Most Recent Message
Jan 3, 2016 06:23 AM
General Information
Last Activity
Jun 16, 2019 10:34 PM
Join Date
Feb 26, 2009
Home Page
http://nisyeworu.blogspot.com

Aug 11, 2015

  • 02:03 PM - nisyephoenix clicked Thanks for this post: -= Hidden Content =- by selly

Aug 10, 2015


Aug 9, 2015


Jul 24, 2015


Jul 23, 2015


Jul 21, 2015


Jul 19, 2015


Jul 13, 2015


Page 1 of 24 1 2 3 11 ... LastLast

Jan 7, 2019

  • 09:56 PM - Hidden

Dec 25, 2018

  • 09:04 AM - Hidden

Dec 11, 2018

  • 08:15 PM - Hidden

Dec 10, 2018

  • 11:19 AM - Hidden
  • 06:38 AM - Hidden

Nov 12, 2018

  • 06:28 PM - Hidden
  • 06:28 PM - Hidden

Jul 10, 2018

  • 04:23 PM - Hidden
  • 04:04 PM - Hidden

May 1, 2018

  • 09:52 AM - Hidden
  • 08:37 AM - Hidden

Apr 29, 2018

  • 11:39 AM - Hidden
  • 11:39 AM - Hidden

Feb 28, 2018

  • 08:18 PM - Hidden
  • 08:18 PM - Hidden

Dec 22, 2017

  • 05:38 PM - Hidden

Dec 11, 2017

  • 10:34 AM - Hidden

Oct 14, 2017

  • 01:22 PM - Hidden

Oct 13, 2017

  • 09:55 AM - Hidden

Oct 10, 2017

  • 07:02 PM - Hidden


Page 1 of 24 1 2 3 11 ... LastLast