View Profile: inofx - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

3 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Haii... Udah balik akuuu.. Hahaha.. But thanks anyway.. Seru yah Toraja. Kukira bakal creepy eh ternyata nggak. Kecuali ke londa malem2 kali ya.. Kemarin one day trip aja, dan jadinya rental mobil dr makassar deh. Pemandangan di jalan bagus banget
  2. View Conversation
    Hai mba,

    Mau nanya2 dong mba. Kebetulan aku mau ke toraja, one day trip aja dari Makasar jumat malam naik bis, sabtunya keliling toraja, sabtu malam balik Makasar lagi naik bis juga.
    Tapi sampai toraja kan berarti pagi ya mba, ada wisma yg recommend ga buat mandi n siap2 kelilingnya?
    Dan kalau disana apa bisa rental mobil?

    Makasih sebelumnya mba..
    Kalo ada contact whatsapp saya bisa minta mba buat tanya2 lagi hehee
  3. View Conversation
    sis,,,mau nanyaa jual instyler ori dmana ya ? kalo ol shop gt ori ga sih?
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
About inofx

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Occupation:
Student - College
Interests:
read some comics, watch tv show, MTV, V channel, FTV, movies
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
simple
elegant
cute
childish
tomboyish
glamour
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://ivonne-ino.blogspot.com/

Statistics


Total Posts
Total Posts
272
Posts Per Day
0.11
Visitor Messages
Total Messages
3
Most Recent Message
May 26, 2015 06:20 AM
General Information
Last Activity
Oct 3, 2017 11:55 AM
Join Date
Sep 24, 2012
Home Page
http://ivonne-ino.blogspot.com/
No results to show...
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast

Mar 13, 2017

  • 09:29 PM - Hidden

Feb 6, 2017

  • 12:42 PM - Hidden

Jan 26, 2017

  • 11:30 PM - Hidden

Nov 28, 2016

  • 09:51 AM - Hidden

Nov 25, 2016

  • 08:46 AM - Hidden

Nov 24, 2016

  • 11:09 AM - Hidden

Sep 1, 2016

  • 03:44 PM - Hidden

Aug 22, 2016

  • 08:55 AM - Hidden

Aug 10, 2016

  • 04:58 PM - Hidden

Aug 9, 2016

  • 12:08 PM - Hidden

Aug 8, 2016

  • 03:51 PM - Hidden

Aug 7, 2016

  • 10:59 PM - Hidden

Aug 3, 2016

  • 07:06 PM - Hidden
  • 06:00 AM - Hidden

Aug 2, 2016

  • 07:08 PM - Hidden

Jul 28, 2016

  • 02:45 PM - Hidden

Jul 26, 2016

  • 02:10 PM - Hidden

Jul 24, 2016

  • 04:13 PM - Hidden

Jul 19, 2016

  • 01:24 PM - Hidden

Jul 18, 2016

  • 03:31 PM - Hidden


Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast