View Profile: cEEcEe - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

77 Visitor Messages

  1. ceceeeee
    duomo damiernya 11jt like new
    burberry shop nova 5 jt
  2. cecee biasanya di lapak gw ngga pake book2an, jd kl suka lsg ambil
  3. View Conversation
    Tadi yang pertama kali booked udah cancel say. Tapi ternyata yang wl pertama jadi ambil. Tenang aja, kalo mereka ga jadi ambil, aku pasti kabari kamu kok. I'll keep you posted, ok!
  4. View Conversation
    Oke, nanti kalo orangnya ngga jadi aku kasih tau yah.
  5. View Conversation
    Sip, barang jalan hari ini yah say.
  6. View Conversation
    Say, ada orang yang mau book kuteks OPInya. Kamu jadi ambil ngga? Kabari yah say. Thanks!
  7. View Conversation
    Hi say, harga OPInya belum termasuk ongkir ke Sby. Tolong tambahin Rp 12.000 aja yah untuk ongkirnya. Gue kirim dari Jambi soalnya, jadi ongkirnya udah gue diskon. Hehehe. Ada email ngga say?
  8. View Conversation
  9. View Conversation
    say sorry barangnya dah diambil sama yang booked.. thanks yah ^^
  10. View Conversation
    ke surabaya ongkirnya 15.000 say..

    ok bsok aku kabarin ya.. aku tunggu yang booked dlu, nti kalo dia ngga jadi.. brarti aku kasih kamu ya say.. thanks
Showing Visitor Messages 61 to 70 of 77
Page 7 of 8 FirstFirst ... 5 6 7 8 LastLast
Page 7 of 8 FirstFirst ... 5 6 7 8 LastLast
About cEEcEe

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
eS.Be.Ye
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Reading, Shopping, Eating
Fave stores or places to shop?:
Guess, Zara, Promod
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC - eyeshadow
SK2 - miracle water
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
modern, casual, comfortable yet stylish
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
605
Posts Per Day
0.15
Visitor Messages
Total Messages
77
Most Recent Message
Apr 6, 2015 05:22 PM
General Information
Last Activity
Nov 27, 2017 08:17 PM
Join Date
Feb 2, 2009
No results to show...

Nov 26, 2016

  • 02:04 PM - Hidden

Nov 24, 2016

  • 05:00 PM - Hidden

Jun 24, 2016

  • 10:29 PM - Hidden

Oct 24, 2014

  • 09:35 PM - Hidden