View Profile: cEEcEe - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

77 Visitor Messages

  1. View Conversation
    udah ada yang booked say, kamu wl yah.. nti kalo dia ngga jadi. aku kasih tau kamu.. gimana?

    blom termauk ongkir say.. lokasi kamu di mana? nti aku cek ongkirnya dlo ^^
  2. View Conversation
    hohoho g luminous kaga punya say... ya wes tar kl lu mau ongkir g gretongin , dasar
  3. View Conversation
    kemaren salah gambar yang morning set udah habis aku pake sendiri
    oke, WL after mecs ya. Thanks!
  4. View Conversation
    blm say, ongkirnya 6rb aja, dikirim pake JNE
  5. View Conversation
    your welcome ceecee..thanks for shopping ya..sering2 check lapakku buat update produk...
  6. iyah gue emang menerapkan standar keamanan tingkat presiden buat kirim barang enjoy your new baby yaaaw...thanks for lmk
  7. dah nyampe kok, coco, aku masih belon sempat liatin satu2, ntar kalo ada yg interested and mo nanya2, will vm/msg u, thx for the infos ^^
Showing Visitor Messages 71 to 77 of 77
Page 8 of 8 FirstFirst ... 6 7 8
Page 8 of 8 FirstFirst ... 6 7 8
About cEEcEe

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
eS.Be.Ye
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Reading, Shopping, Eating
Fave stores or places to shop?:
Guess, Zara, Promod
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC - eyeshadow
SK2 - miracle water
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
modern, casual, comfortable yet stylish
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
605
Posts Per Day
0.15
Visitor Messages
Total Messages
77
Most Recent Message
Apr 6, 2015 05:22 PM
General Information
Last Activity
Nov 27, 2017 08:17 PM
Join Date
Feb 2, 2009
No results to show...

Nov 26, 2016

  • 02:04 PM - Hidden

Nov 24, 2016

  • 05:00 PM - Hidden

Jun 24, 2016

  • 10:29 PM - Hidden

Oct 24, 2014

  • 09:35 PM - Hidden