View Profile: kika - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

150 Visitor Messages

  1. stella ini hp gw yee 0811 913654 lo sms no lo aja tar gw transfer via m bca
  2. View Conversation
    sippo... Dirimu blm bisa PM yah? Jakarta kan yah? Hm, trf 50rb aja ke BCA 62 8030 7911 a.n Stella Margriet... Hm, alamat lo gmn yah? Sms ke hendv gw aja kali yah enakan? ato kalo mau VM jg blh sih... Enakan gmn?
  3. View Conversation
    ok say..dikirimnya ikut kloter besok yah..thanks a lot *cups*
  4. gw jakarta bu, gw jdnya yg no brand aj deh jd 118+10rb ye
  5. View Conversation
    dikau posisi dimana say? ongkir jakarta tambah 10rb ; bodetabek 12rb ; P.Jawa 15rb
  6. iya deh si pupa itu (namanya kyk nama anjing gw hehehe)
  7. View Conversation
    yg 168rb ya maksudnya? itu merknya Pupa say..bulunya lebih halus, ngga kasar & ngga cepet rontok..anak2 sih pada ngambilnya yg Pupa..case-nya juga lebih bagus & tebal dari yg no brand itu..tapi kalo yg Pupa isinya 12 pcs ; kalo mau yg isi 18 pcs harganya 225rb..tapi g rasa yg isi 12 juga uda cukup sih but depends on your choice
  8. ok bu.. yg brushes ada 2 item yah? ygg 118 sm yg 180?
  9. View Conversation
    say, kalo blom bisa PM lewat sini ajah ok g booked dulu buat lo..kalo jadi langsung transf aja ya..no rek ada di page 1 (+ongkir sesuai kota yah) thanks
  10. View Conversation
    pertanyaan sudah dijawab di thread ya
    thanks
Showing Visitor Messages 141 to 150 of 150
Page 15 of 15 FirstFirst ... 5 13 14 15
Page 15 of 15 FirstFirst ... 5 13 14 15
About kika

Basic Information

Date of Birth
May 11
Registration Info

Information for registration.

Location:
Denmark Territory....
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
Embassy of Denmark
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Music, Movies, Fashion, Travelling
Fave stores or places to shop?:
METRO, SOGO, intage Boutique,
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Clinique-Face powder & moisturizer, MAC - Lipstick & Eyeshadow, The Body Shop - Body Care, Anna Sui - Parfum & Blush On, Maybeline - Lipstick & Blush on, etc
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Sophisticated Bohemians...
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.aya76.multiply.com
Twitter Username:
aya_syafril

Signature


Watercolor painting, Illustrator & Custom Artwork/Illustration
For my Handpainting Nursery Art pls check my Instagram @aya76
Happy Rockin' Mama of Aisha - Abrielle

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?6140-kika&s=4541b48316b9ae2acfd990c6e9a400da
Instant Messaging

Send an Instant Message to kika Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
2,072
Posts Per Day
0.46
Visitor Messages
Total Messages
150
Most Recent Message
Apr 2, 2019 10:59 AM
General Information
Last Activity
Mar 9, 2020 10:50 AM
Join Date
Jan 26, 2009
No results to show...
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Feb 24, 2015

  • 01:43 PM - Hidden

Feb 23, 2015

  • 03:19 PM - Hidden

Feb 14, 2015

  • 04:00 PM - Hidden

Feb 13, 2015

  • 05:41 PM - Hidden

Feb 12, 2015

  • 01:35 PM - Hidden
  • 01:35 PM - Hidden

Feb 6, 2015

  • 09:44 PM - Hidden
  • 09:44 PM - Hidden
  • 06:16 PM - Hidden


Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3