View Profile: muti - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

87 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Please pay attention to the topic discussed in each thread. Requests for Beauty Items is for posting requests, not for asking the trustiness of a certain online shop. -mod
  2. View Conversation
    dear kalo gak cocok lipsense caramel latte boleh dong dilego, aku siap menangkap
  3. View Conversation
    kyaaaaaa, sudah ku delete say pict nya, aku lupa kalo ada link gambar di tret itu pas beberes album di FD, jadi main delete2 aja.... coba sie entar ku cek di PC masih ada gak gambarnya, ntar kukirim pakai e-mail yak....hehe, maaf ya....
  4. View Conversation
    Di Ebay, ada kok beberapa seller yg kirim ke Indonesia. HTH
  5. View Conversation
    hi muti, mau minta bantuan dong. buat survey skripsi aku t.i.a. ya.
    http://kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=NBHIII_a9f30a73
  6. View Conversation
    muti dah sy transfer 56rbu yah cek inbox........................................
  7. View Conversation
    wahh thanks bgt say, aku gatau ada yg buka PO D
    ________________________
  8. View Conversation
    150ml.. udah lebih dari stgh botol donk sis.. 200rb sis..
  9. View Conversation
    oiya crocs butter kok jadi body butter aku juga pake body butter sih skrg, tp baca review2nya jdi pengen, bisa bener2 moist kilap kek bru katanya.. crocsku kebanyakan udah beladus
  10. View Conversation
    hi muti, mau share body butternya kah di lapak bc kalo mau ayo share berdua... hihihi
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 87
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
About muti

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Bandung
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Reading, travelling, window shopping
Fave stores or places to shop?:
Charles & Keith
Sogo
Metro
Factory Outlets
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Missha - DSW Skin Care
Viva - cleansing milk, toner & eyebrow pencil
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Classic, maybe a bit conservative, basic colors mostly (black, white, navy blue, brown, beige) with a touch of red, yellow, and green. nice to look at but nothing too screaming.
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,689
Posts Per Day
0.44
Visitor Messages
Total Messages
87
Most Recent Message
May 20, 2015 08:22 AM
General Information
Last Activity
Jul 13, 2019 05:42 PM
Join Date
Jan 20, 2009
No results to show...
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast

Jul 22, 2016

  • 02:24 PM - Hidden

Jul 18, 2016

  • 10:51 AM - Hidden

Jun 14, 2016

  • 07:58 AM - Hidden

Apr 4, 2016

  • 09:04 AM - Hidden

Feb 10, 2016

  • 12:09 AM - Hidden

Jan 26, 2016

  • 04:09 AM - Hidden

Jan 19, 2016

  • 01:27 PM - Hidden

Nov 4, 2015

  • 03:09 AM - Hidden

Oct 30, 2015

  • 09:37 AM - Hidden

Oct 3, 2015

  • 06:13 AM - Hidden

Sep 20, 2015

  • 11:44 AM - Hidden
  • 11:09 AM - Hidden

Aug 25, 2015

  • 11:20 AM - Hidden

Jun 21, 2015

  • 03:39 PM - Hidden

Jun 2, 2015

  • 03:40 PM - Hidden
  • 12:50 AM - Hidden
  • 12:17 AM - Hidden

May 27, 2015

  • 01:57 PM - Hidden

May 26, 2015

  • 03:09 PM - Hidden

May 25, 2015

  • 12:45 PM - Hidden


Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast