View Profile: chaysira - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

174 Visitor Messages

  1. chay, kl nyx mozaic rosey tuh blush ya? brapa duit? new or used? hehehe mumpung blum dikirim barangnya ^_^
  2. Halo sis, gmn? Aku minta email ma norek dunkz buat transf? Apa email aku d ninarockz88@gmail.com d ya,dtgg..
  3. Iya sis, norek,total dst hehe
  4. hi sis, bisa sms aku detilnya? 081578158777 thankssss
  5. mac speakloudernya masih ada? new or used? brapa? hehehe thanksss
  6. View Conversation
    Chay, bag organizer-nya udah sampe belom?
  7. View Conversation
    chaaay, gue kirimnya senin aja yaaaah? ehehehe... soalnya abang-abang tiki-nya yang ke rumah niih kalo udah ngumpul, takut kalo hari rabu ngga banyak yg dikirim, kasian udah jauh-jauh bawaannya dikit. ya, ya, ya?
  8. View Conversation
    chaaay, udah pas nih pesenannya? kalo iya, senin nanti gue kirim barangnya yah.
  9. View Conversation
    Waaah, gue juga sediiih banget nih.Kalo dalam waktu dekat, kayaknya belom ada. Jadi yang ada baru yang di page 1 itu aja Say... *nangis bareng hyuuuuk*
  10. View Conversation
    chaysira, si quilted ada di page 1. Tapi diliat dulu yah Say... Entar kabarin gue.
Showing Visitor Messages 101 to 110 of 174
Page 11 of 18 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast
Page 11 of 18 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast
About chaysira

Basic Information

Date of Birth
September 26
Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta - tangerang
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
reading, shopping & browsing
Fave stores or places to shop?:
so many stores!
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
NARS blush - Torrid
Shu Uemura blush - P Red 14
MAC lipstick - fanfare
Revlon eyeliner - colorstay
etc
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
aku suka gaya berpakaian yang nyaman+chic... ga mesti bermerk, yang penting keliatan bagus dan HARUS comfy... :D
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://chays09.multiply.com

Signature


kadang bingung org ga mau dijudge tapi ngejudge... mungkin agak stress.. :p

Statistics


Total Posts
Total Posts
3,113
Posts Per Day
0.61
Visitor Messages
Total Messages
174
Most Recent Message
Jun 19, 2017 10:28 PM
General Information
Last Activity
Aug 3, 2018 08:12 PM
Join Date
Sep 22, 2007
Home Page
http://chays09.multiply.com
No results to show...
Page 11 of 11 FirstFirst ... 9 10 11

Nov 14, 2014

  • 09:53 AM - Hidden
  • 07:53 AM - Hidden
  • 07:27 AM - Hidden

Nov 13, 2014

  • 03:45 PM - Hidden
  • 02:31 PM - Hidden
  • 11:36 AM - Hidden

Nov 12, 2014

  • 02:14 PM - Hidden

Nov 10, 2014

  • 09:01 AM - Hidden
  • 08:49 AM - Hidden
  • 12:42 AM - Hidden

Nov 8, 2014

  • 07:39 AM - Hidden
  • 06:57 AM - Hidden

Nov 7, 2014

  • 04:50 PM - Hidden
  • 09:52 AM - Hidden

Oct 31, 2014

  • 08:23 AM - Hidden

Oct 30, 2014

  • 03:02 PM - Hidden

Oct 29, 2014

  • 10:18 AM - Hidden
  • 07:53 AM - Hidden

Oct 27, 2014

  • 12:47 PM - Hidden

Oct 25, 2014

  • 01:08 PM - Hidden


Page 11 of 11 FirstFirst ... 9 10 11