View Profile: erweniati - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

110 Visitor Messages

  1. Hahahaha... damn u, len!
    Nyerah d gw, parlez vous opi kalo gak salah... yg ungu2 pucet gt. Wkt itu gw sms tanya alamat tp gak dibales2 seinget gw. Kata lo ntar aja kalo ketemu. Eh tiap ketemu lupa dibawa. Maap yeee!
    Gw beli aja, apa? Yuk, sini.
  2. View Conversation
    wid, who are you wearing bisa. tapi ngaku dulu kuteks gue yg disandera yg mana?
  3. View Conversation
    say, gw jadi mau ambil ya si 24/7 mu itu.. kbetulan temen gw lg nyari2 si zero ntuh..
    yang punya lo tuh travel size ya? pls see PM for details ya!
  4. Iya sori say, gw lg sibuk banget di kantor, jd jarang onlen di fd.
    Ya sud, gpp. Thanks udh ngasih tau.
  5. View Conversation
    jeng, dirimu ndak bales2..? aku akhirnya dapet si zero dr org lain, tapi thanks a lot ya tawarannya!
  6. View Conversation
    wahh kok bs ga cocok, jeng? kirain si 24/7 indang dicintai sejuta umat w/ no exceptions hehe.. oh gt ya..

    udah sempet diraut blum, say? and, 70K incl. or excl. ongkir ke jakarta? (aku di jkt)

    thank you yah 4 letting me know..
  7. saii cooginya masih ada ga? mau nihh,, brapa?
  8. mba...coogi mu masih bisa di share gak? kalo masih aku mau donk... brapa harganya??
  9. say, pearlglide fly by bluenya mau diswap sama UD 24/7 1999 travel size new ga?
  10. Jadi, mitmit.
    Sori gw blm sempet keluar rmh lg, kamis kmrn gw pikir mau lgsg transfer krn skalian pergi, tp blm direply ama lo, jd takut salah jumlah totalnya.
    Besok ya, insya Allah gw ada plan mau pergi. Paling telat senen lah kalo bsk gak bs.
    Thanks!
Showing Visitor Messages 31 to 40 of 110
Page 4 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Page 4 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
About erweniati

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta, Indonesia
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Movies, make-ups, shoes, Japan related things
Fave stores or places to shop?:
Plaza Senayan
Senayan City
Pondok Indah Mall
Gandaria City
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Mac e/s
UD e/s palette
Cargo & Nars blushes
YSL pur couture lipstick
Mineral Make-up
UNT Skincare
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Body-fit shirts or blouses for working, plus simple accessories either beaded-necklace, bangle or matching earrings.
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://facemakeupandbeauty.blogspot.com
Facebook Profile URL:
www.facebook.com/erweniati

Signature


Statistics


Total Posts
Total Posts
1,839
Posts Per Day
0.37
Visitor Messages
Total Messages
110
Most Recent Message
Sep 17, 2017 10:24 AM
General Information
Last Activity
Aug 12, 2018 05:50 AM
Join Date
Sep 20, 2007
No results to show...
Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Jul 16, 2015

  • 09:04 AM - Hidden

Jun 26, 2015

  • 11:45 AM - Hidden
  • 04:18 AM - Hidden

Jun 22, 2015

  • 11:08 AM - Hidden

Jun 21, 2015

  • 11:32 PM - Hidden
  • 12:39 PM - Hidden
  • 04:36 AM - Hidden
  • 04:36 AM - Hidden

Jun 20, 2015

  • 12:08 PM - Hidden
  • 09:26 AM - Hidden
  • 06:33 AM - Hidden
  • 04:31 AM - Hidden
  • 04:31 AM - Hidden

Jun 19, 2015

  • 11:03 PM - Hidden
  • 03:12 PM - Hidden
  • 09:57 AM - Hidden

Jun 18, 2015

  • 11:22 AM - Hidden
  • 04:52 AM - Hidden

Jun 17, 2015

  • 09:24 PM - Hidden
  • 02:48 PM - Hidden


Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast