View Profile: dece - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

7 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hello ...

    Happy birthday my friends (femaledaily).

    wish you a day brings the best in life for you, and
    may life lead you to great happiness and success.
    Have a Lovely birthday

    best regards,
    fernando.gomulya
    www.facebook.com/tectography
  2. mbak dece. aku pengen jait2 kebaya lagi nih buat kawinan kan sering temenin orangtua sm nenek, sm kakak temen2 aku mulai rame nikahan. boleh dong mba dikasih tau harganya. payet kira2 brp ya? thx mba dece!
  3. View Conversation
    Dece,
    K sip klo gituh non
    G akan bilang si iyank supaya brg2 lo dipending ampe sepokat dtg yah!
  4. View Conversation
    Dece,
    Brg kamu udin keluar bea cuke en bebas pajak
    Thanks dah sabar menunggu

    Say brg2 lo mau dikirim sekalian ama sepokat si meron yg lagi on the way pan yah?
    Atawa dikirim sendiri? Jadi yg sepokat klo dah sampe kirim blakangan, Lmk ya!
  5. View Conversation
    dulu beli di marketplaza sini, kebetulan ada yang share setengahnya... cm 150k aja hehehe.... sekarang nars-nya dah ampir abis, kepikiran buat beli lagi sih... tapi masih pengen nyoba bedak laen dulu kayak clinique ato ultima, yang lebih murah meriah lah... mengingat sekarang lagi krisis klo ga ada yang se-pol nars baru balik lagi aku juga pernah nyoba shu colorless, alus sih... bagus juga cm kurang ada coveragenya.. lebih cocok buat touch up setelah pake bedak yang ada coverage-nya
  6. View Conversation
    baik dece, liat2 blog-mu ternyata kita merit-nya deketan yaa... cm aku ga dapet tanggal cantik 888 itu hehehe... aku tanggal 3 meritnya... seneng bisa ketemu lagi
  7. View Conversation
    hi dece, pa kabar? masih inget gw, marin... temen di ar ITB dulu
Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
About dece

Basic Information

Date of Birth
December 8
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta-Bandung
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
Motif batik tulis kontemporer
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
batik motif designing
Fave stores or places to shop?:
amazon.com
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC eyeshadows
YSL liquid eyeliner
Majolica Majorca mascara
Benefit High Beam
Kanebo liquid foundation & lipsticks
Estee Lauder ANR
Shu Uemura Hard Eyebrow Pencil & Cleansing Oil A/O
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Contemporary designer motifs on self-made Batik
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
Twitter Username:
pridebatik

Statistics


Total Posts
Total Posts
98
Posts Per Day
0.02
Visitor Messages
Total Messages
7
Most Recent Message
Dec 8, 2011 09:17 AM
General Information
Last Activity
Sep 29, 2015 09:24 AM
Join Date
Sep 18, 2007
No results to show...

Apr 10, 2017

  • 04:16 PM - Hidden