View Profile: deedianputeri - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

4 Visitor Messages

  1. View Conversation
    haiii mba..mau nanya" Honeymoon di Jeeva Klui sama tour guide recommended kmu disana donk..hehe..
  2. View Conversation
    Halo mbak, mau tanya2 ttg HM di Jeeva Klui donk...kmrn tertarik ke quinci, tp baca review km, kayanya tertarik sm jeeva klui deh,hehehe...ada foto2nya kah?
  3. haloo lawlaw..add line aku ada mau ngga? jd bisa aku kirimin hasil foto2ku.. line ID : kaputeri
  4. View Conversation
    Haloo,, mau tanya juga dong pl nya divine,, dari tahun lalu uda ngincerin dia sih, suka sama konsepnya.. hehehhee...
    Btw indoornya beneran bagus ga? prefer foto indoor soalnya gak ada kendaraan..
    Km waktu itu outdoornya dimana?
    tq yaaa...
Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
About deedianputeri

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Occupation:
Professional
If no, what industry do you represent?:
Healthcare
Interests:
hijab fashion addict , make up lover
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Elegan and edgy hijab style
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
Facebook Profile URL:
http://m.facebook.com/home.php?refid=17&m_sess=1c66mu-YyqcmNTm
Twitter Username:
deedianputeri

Statistics


Total Posts
Total Posts
299
Posts Per Day
0.11
Visitor Messages
Total Messages
4
Most Recent Message
Dec 9, 2014 10:46 PM
General Information
Last Activity
Sep 7, 2017 11:21 PM
Join Date
May 9, 2012
No results to show...

Sep 14, 2017

  • 12:49 PM - Hidden

Sep 7, 2017

  • 10:58 PM - Hidden

Aug 22, 2017

  • 11:20 AM - Hidden

Oct 31, 2015

  • 05:21 PM - Hidden

Nov 19, 2014

  • 10:38 AM - Hidden