View Profile: cutie89 - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

47 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hi, jeng cutie...
    Dikau msh jual sample whoo kah?
  2. View Conversation
    cutie,snail creamnya masih ada gak? mau coba yang 5 ml
  3. View Conversation
    cutie, harga secret court ama all in one cream brp ya? ready?
  4. View Conversation
    cutie89, kamu jangan promo/jualan di tret diskusi, dong. Masa masih belum tau tempat yang seharusnya di mana? Kamu kan bukan newbie.
    -mods-
  5. View Conversation
    oke mau satu yah aku d jkt. pm in aja total ma no reknya yah makasii. br trf senin tp bsnya.. maaf ya
  6. View Conversation
    cutie...relian mascara masi ada? ongkir jember berapa ya? thank youuuu
  7. View Conversation
    aku lom bisa PM ternyata --; MAU BANGET SIS SKIN AQUA NYA!!! *histeris hehehehe. aku di kecamatan tanjung tengah kabupaten tanjung tabalong kalsel.. ongkir nya berapa tu sis? trus aku tranfer kemana? klo bisa mandiri y sis soalnya ga ada atm bca di sini.. jd aku ga bs transfer ke bca huhuhu
  8. View Conversation
    aku lom bisa PM ternyata --; MAU BANGET SIS SKIN AQUA NYA!!! *histeris hehehehe. aku di kecamatan tanjung tengah kabupaten tanjung tabalong kalsel.. ongkir nya berapa tu sis? trus aku tranfer kemana? klo bisa mandiri y sis soalnya ga ada atm bca di sini.. jd aku ga bs transfer ke bca huhuhu
  9. View Conversation
    cutie89 udah cek belom transferan gue kemarin??? thx
  10. View Conversation
    Say aku udah transfer kmrn, aku udah pm alamat sama detailnya. Klo udah dikirim please info ya soalnya ke alamat kantor. Thx
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 47
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
About cutie89

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
BUSAN
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
n/a
If no, what industry do you represent?:
None
Interests:
fashion
Fave stores or places to shop?:
LOTTE AND SHINSEGE...
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
http://www.facebook.com/OdboSkincare
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
cute fashionable new fresh simple
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://www.facebook.com/OdboSkincare
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/OdboSkincare

Signature


VISIT LAPAK CUTIE @FD READY STOCK & PO WHOO,SULHWASOO,ODBO ETC~ Alot of special set and new product available Bbm : 2B2B9C4F! AVAILABLE IN FB PAGE

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,167
Posts Per Day
0.29
Visitor Messages
Total Messages
47
Most Recent Message
Feb 2, 2015 03:14 PM
General Information
Last Activity
Sep 7, 2019 08:44 PM
Join Date
Dec 11, 2008
Home Page
http://www.facebook.com/OdboSkincare
No results to show...

Jun 17, 2018

  • 02:59 PM - Hidden

Jan 18, 2018

  • 05:31 PM - Deleted Posts

Jul 13, 2015

  • 10:17 AM - Hidden

Dec 30, 2014

  • 08:15 PM - Hidden

Dec 8, 2014

  • 09:38 AM - Hidden