View Profile: sanetya - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

136 Visitor Messages

  1. View Conversation
    hi sanetya, maap menggangu,,
    mohon waktunya sebentar yah buat ngisi kuisioner buat tugas akhirku
    http://www.surveymonkey.com/s/DL6NGG2

    thankyou <3
  2. View Conversation
    hai sanetya....maap mengganggu..Please kindly help to fill my survey for my thesis about FD.. http://www.kwiksurveys.com?s=ICNLJN_1f7f482c
    thankyou ya..maap merepotkan..
  3. maaf ya mb sanetya, ngga akan diulang... makasih sdh dikasi tau..
  4. View Conversation
    Mbaaak Mods, tolong ban ID ini dong "Djenericos" ,baru gabung hari ini dia ngejunk dimana2!I have already reported through the report facility just now from my recent thread visit. Dan setelah saya liat, post yang dia bikin spam semua isinya..bertebaran dimana2..Makasih banyak yah..
  5. View Conversation
    Haa masa' sih?? Duh aku gak ngeh di thread mana aku melakukan itu x( Maaaapp,, makasi udah ngingetin ya sanetya.
  6. Dear Sanetya,

    Salam kenal ya
    Aku Nike
    Tadi baca postingnya soal daftar obgyn cewe
    Boleh minta daftarnya ga? dikirim ke email aku aja ya,pls (iko_oke@yahoo.com)
    Thanx in advance ya
  7. Makasih bu mod... sekarang udah bisa lihat dan sangat membantu buat inspirasi n jadi tau trik nawar ke tukang kitchen set. Nuhun pisan... (padahal asli batak lo Bu, kelamaan tinggal di Bogor hehehhe...)
  8. Haduuhhh maap gw kaga nyadar, upload lewat bb soalnya jd cm tulisan view image gt doang haaha poto yg mana yg bikin peang ya? Tar gw buang aja deh, ga ngerti gmn benerinnya soalnya, dan internet di rumah lg ga bener jd ga bs pake laptop jg buka FD-nya..
    Sori dori yak mak
  9. Maunya juga gitu bu mod. Nemu forum ini karena lagi googling kitchen set. Eh...foto2nya bisa dilihat klo dah posting 5 kali. Bingung juga mau posting apa, padahal penasaran banget pengen liat foto. Maklum lagi on the progress bangun rumah. Punten nyak hehehe....
  10. ok deh bu Mod, maklum newbie plus rada gaptek pula... hehe
Showing Visitor Messages 11 to 20 of 136
Page 2 of 14 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Page 2 of 14 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
About sanetya

Basic Information

Date of Birth
October 10
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
PT. Daily Dinamika Kreasi (eh, kaya pernah dengar :P)
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
N/A
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
my own
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.sanetya.wordpress.com
Facebook Profile URL:
N/A
Twitter Username:
ondeymandey
LinkedIn Profile:
N/A

Signature


"Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn."
~Gore Vidal~

@ondeymandey
www.sanetya.wordpress.com

Statistics


Total Posts
Total Posts
4,327
Posts Per Day
0.94
Visitor Messages
Total Messages
136
Most Recent Message
Jan 9, 2016 07:02 AM
General Information
Last Activity
Feb 13, 2017 06:33 PM
Join Date
Sep 14, 2007
No results to show...
Page 2 of 37 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast

Mar 4, 2018

  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden


Page 2 of 37 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast