View Profile: sanetya - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

136 Visitor Messages

  1. View Conversation
    oke2..

    eh kl yg dulu di jkt, msh loe simpen ga? itu jg gpp hehe
  2. View Conversation
    san,

    loe dikasih imel lagi ga list crocs sale yang di sby? kalo iya, gue mau dong di forward-in. trims yaaa muah
  3. View Conversation
    San,
    Boleh,boleh ... dari pada ngendon di pojok lemari ... baru dipake sekali, kalo baru kan 145rb, ini gue jual 120rb, termasuk ongkir gimane ?
    Kalo mau, bagi alamat ya San...
    BCA gue 3981239839 (ayu farianti) thank u ...
  4. View Conversation
    man..gw baca di blog lo abis beli boardbook yang ada 'roda'. kasih tau dong beli dimana....thanks
  5. View Conversation
    fiuuuh....ikut lega juga
  6. View Conversation
    waduuuh, boleh san, sekalian no telpon nya juga yah
  7. View Conversation
    san lapor! tadi orang tiki bilang tgl 8 dah dianter, tapi gak nyampe, dan dia juga gak tau alasannya apa jawaban CS yang pintar

    jadi dicoba antar lagi hari ini, dan kalo sampe hari senin gak nyampe, let me know aja, biar gw telponin lagi itu CS

    sorry ya san
  8. View Conversation
    manda..nanya donk, cara posting foto di PM gimana caranya? thanks
    wita-b2b 2007
  9. View Conversation
    san
    1. Petite Mimi MJ Flower 1 boks - birunya dah gak ada san, kalo MJ biasa 1 box masih lengkap
    2. Sporty Boy 1 boks - ok
    3. Alas ompol Renata 1 lusin - ok

  10. View Conversation
    iya susah jelasinnya..jadi kalo mau bandingin ukuran baby kita pas di USG sama ukuran standar nya. dulu pernah ko ngasih link nya..cm lupa di simpen. contoh : 12 minggu = 8 cm. masih ga mudeng yah?hahaha
Showing Visitor Messages 31 to 40 of 136
Page 4 of 14 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Page 4 of 14 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
About sanetya

Basic Information

Date of Birth
October 10
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
PT. Daily Dinamika Kreasi (eh, kaya pernah dengar :P)
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
N/A
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
my own
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.sanetya.wordpress.com
Facebook Profile URL:
N/A
Twitter Username:
ondeymandey
LinkedIn Profile:
N/A

Signature


"Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn."
~Gore Vidal~

@ondeymandey
www.sanetya.wordpress.com

Statistics


Total Posts
Total Posts
4,327
Posts Per Day
0.85
Visitor Messages
Total Messages
136
Most Recent Message
Jan 9, 2016 07:02 AM
General Information
Last Activity
Feb 13, 2017 06:33 PM
Join Date
Sep 14, 2007
No results to show...
Page 4 of 37 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast

May 17, 2016

  • 09:13 PM - Hidden

May 16, 2016

  • 01:20 PM - Hidden

May 12, 2016

  • 12:00 AM - Hidden

May 11, 2016

  • 09:49 PM - Hidden
  • 04:09 PM - Hidden
  • 03:41 PM - Hidden
  • 03:41 PM - Hidden

May 10, 2016

  • 06:43 PM - Hidden

Apr 22, 2016

  • 06:24 AM - Hidden

Apr 20, 2016

  • 03:42 PM - Hidden
  • 03:42 PM - Hidden
  • 12:41 PM - Hidden

Apr 19, 2016

  • 04:59 PM - Hidden
  • 01:00 PM - Hidden

Apr 18, 2016

  • 01:34 PM - Hidden

Apr 15, 2016

  • 08:32 PM - Hidden

Apr 13, 2016

  • 03:45 PM - Hidden
  • 02:12 PM - Hidden

Apr 12, 2016

  • 07:28 PM - Hidden
  • 06:25 PM - Hidden


Page 4 of 37 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast