View Profile: sanetya - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

136 Visitor Messages

  1. View Conversation
    hihi.. tau aja.. iya niihh.. tapi masih lama sih.. soalnya konveksi nya lagi lelet nih.. yang ini aja ga slesai2.. =p
  2. View Conversation
    Oh gitu he he, okay thank's !!
  3. View Conversation
    sip say, gw kirim hari ini yaa.. thanks
  4. View Conversation
    alamat ntar email aja ke treasureboxstore@gmail.com
    atau pm juga bole.
  5. View Conversation
    say, grey L nya ok, 55rb ya.. free ongkir jakarta buat yang uda nunggu lama nih.. bisa transfer 55rb ya ke bca erni lusiani 6030207040. thanks yaaa..
  6. View Conversation
    sanetya, aku uda ada stock bag-o, tapi masih terbatas nih.. ini juga yang dateng masih yang polos2 aja.. yang motif bahannya masih dicari2, kekurangan. bahannya dimana2 abis. mau yang polos2 aja kah?
    thanks
  7. Say,q leh minta email teman.mu gak yg jual crocs
  8. jauh amat harganya ama yang asli say?uhhh Q gak punya fb nech,dy punya email gak?
  9. say,Q boleh tau gak prima yang dijual teman km di FB berapa harganya?asli yach?Tx
  10. View Conversation
    sanetya, gw jadi silent reader di tret crocs niy hahaha... boleh tau link yang jual crocs-nya ga say? thanks yaa
Showing Visitor Messages 111 to 120 of 136
Page 12 of 14 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 LastLast
Page 12 of 14 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 LastLast
About sanetya

Basic Information

Date of Birth
October 10
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
PT. Daily Dinamika Kreasi (eh, kaya pernah dengar :P)
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
N/A
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
my own
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.sanetya.wordpress.com
Facebook Profile URL:
N/A
Twitter Username:
ondeymandey
LinkedIn Profile:
N/A

Signature


"Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn."
~Gore Vidal~

@ondeymandey
www.sanetya.wordpress.com

Statistics


Total Posts
Total Posts
4,327
Posts Per Day
0.86
Visitor Messages
Total Messages
136
Most Recent Message
Jan 9, 2016 07:02 AM
General Information
Last Activity
Feb 13, 2017 06:33 PM
Join Date
Sep 14, 2007
No results to show...
Page 12 of 37 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast

Sep 23, 2015

  • 10:26 AM - Hidden
  • 10:03 AM - Hidden
  • 07:56 AM - Hidden

Sep 22, 2015

  • 06:15 PM - Hidden
  • 03:04 PM - Hidden
  • 11:56 AM - Hidden
  • 11:56 AM - Hidden
  • 11:30 AM - Hidden
  • 11:14 AM - Hidden
  • 11:06 AM - Hidden
  • 11:06 AM - Hidden
  • 10:45 AM - Hidden
  • 10:44 AM - Hidden
  • 10:40 AM - Hidden

Sep 17, 2015

  • 07:51 AM - Hidden

Sep 16, 2015

  • 03:27 PM - Hidden

Sep 15, 2015

  • 10:47 AM - Hidden

Sep 14, 2015

  • 03:45 PM - Hidden
  • 09:36 AM - Hidden
  • 09:27 AM - Hidden


Page 12 of 37 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast