View Profile: milleraddict - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

91 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hi say,

    aku jual LC harmonie med LH in orange, check di Mini Fashion Sale

    http://forum.fashionesedaily.com/sho...&postcount=138


  2. View Conversation
    Hai Fan, Selamat Natal yaa
  3. gw waktu itu beli sgd20 pas kurs lagi 8rb, jadi gw jualnya 160rb yaa..
  4. fannn gw ada si renew rose hip oil nih. brand new in box kok. gw nyetok kebanyakan nih. huhu..
  5. hola say, kira2 ampenya sekitar 3-4minggu dari tutup order sie.
    tapi berhubung peak season yah harpa bersabar saja yah yg pasti ga sampe 6minggu rasanya

    oh yah info yg laen yah kl di lapak vbuka po silk, soale judulnya belom diedit sama moon, yg ade gw nombok tar

    thx yah
  6. yup taro d lapak aja listnya, kalo emang mw dp dulu boleh say, tar tak ingetin kalo uda dateng barangnya
  7. halo say, kalo emang di webnya diskon pas masuppin order pasti aku diskon juga kok
    kebetulan gw juga mw order brg jadi sekalian buka aje.
    itung2 selisih kursnya buat palakan bea cukai en biaya packing (amplop, bubble wrap dll)
    info aja yah mw ikut po yg mana aja sama linknya di lapak.

    makasie darleng
  8. huahauahauhaaa, yuq pesen
  9. View Conversation
    Huahahaaa... komporrrr kamyuuu...
  10. View Conversation
    hi say, hihi.. blum nih, belum ada rencana buka PO silknaturals.. gue malah lagi mikir2 mau ikutan PO-nya dhutama .. Nanti kalo fondesyen SN gue abis dan mau pesen lagi, gue kabarin lo deh ya
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 91
Page 3 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Page 3 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
About milleraddict

Basic Information

Date of Birth
December 30
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
None
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
None
Interests:
Shopping, Make-Up, Hanging Out, etc
Fave stores or places to shop?:
None
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
None
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Never say enough for anything!
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Twitter Username:
@fntalia

Signature


forum ini penuh dengan racun
For Sale:Pre Loved: Effaclar Duo+ Uk Version; Astalift Jelly Aquarysta (Tomato Pack); Neocell Super Collagen Powder.

Statistics


Total Posts
Total Posts
2,908
Posts Per Day
0.59
Visitor Messages
Total Messages
91
Most Recent Message
Jun 10, 2015 04:43 PM
General Information
Last Activity
Dec 5, 2019 03:27 PM
Join Date
Dec 3, 2008

Jul 28, 2015


Page 3 of 69 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 53 ... LastLast

Oct 5, 2016

  • 09:17 PM - Hidden
  • 01:35 PM - Hidden
  • 08:51 AM - Hidden

Oct 3, 2016

  • 11:08 PM - Hidden
  • 04:00 PM - Hidden
  • 03:58 PM - Hidden
  • 03:47 PM - Hidden
  • 03:31 PM - Hidden
  • 02:25 PM - Hidden
  • 11:56 AM - Hidden

Sep 27, 2016

  • 01:38 PM - Hidden
  • 01:05 PM - Hidden
  • 01:05 PM - Hidden
  • 08:00 AM - Hidden

Sep 26, 2016

  • 10:58 PM - Hidden
  • 09:12 AM - Hidden

Sep 17, 2016

  • 09:33 PM - Hidden

Sep 15, 2016

  • 11:10 AM - Hidden

Sep 13, 2016

  • 05:39 PM - Hidden

Aug 31, 2016

  • 05:21 PM - Hidden


Page 3 of 69 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 53 ... LastLast