View Profile: vian - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

316 Visitor Messages

  1. View Conversation
    yg 2 uda di keep-in. cuma semalem ada yg beli 6pink & 1 khaki say mau transfer pagi ini sih katanya, uda sering belanja sih, jd confirmed. bener2 ga ada stock lagi. huhu.. maap yaaa.. ambil 1 pink lagi mau? jd 150rb termasuk ongkir
  2. View Conversation
    vian, mau info. kmrn ada yang ambil bbo jg, jadi skrg yang sisa cuma pink 1pc. gmn say?
  3. --edit email address-

    ditunggu yaa, thank youu..
  4. vian, aku kemarin PM soal petit noe di mni fashion sale ya..
  5. View Conversation
    Vian, thank you banget ya untuk detail ukurannya. Tapi kepanjangan buat gw :'( Tinggi gw cuma 152cm soalnya hiks.. Kegombrongan.. Thanks ya
  6. View Conversation
    hello vian
    aku boleh book orange wrap dress?
    sekalian nanya lebar dari bahu ke bahu sama panjang dress nya.
    thank you
  7. View Conversation
    jeng vian mau tanya. Numpang tanya, itu Orange Wrap hasil berburu di lapak dadomalang LDnya berapa ya? Sama panjang bajunya juga..thank you
  8. View Conversation
    vian, Face of australia, 55rb --> NOW 50rb --> closing sale 45rb nya aja.
    ama ongkir jadi 50rb yah.
    bca erni lusiani 6030207040
    thanks yaaaa
  9. View Conversation
    CROCS WEDGES, BAHAN VELVET-BELUDRU, SIZE W7, NO BOX, RP 200.000 warnanya hitam pekat, karena efek flash jadi gak jelas warnanya hehehe
  10. View Conversation
    Hmm.. yang sepatu 25 rb sih ya masih bagus. haknya juga masih bagus, cuma emang telapak bawah solnya udh keliatan terpakai bungkuslah sekalian bok sama si tunik
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 316
Page 3 of 32 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Page 3 of 32 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
About vian

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Shopping, cooking, travelling
Fave stores or places to shop?:
Metro, Sogo, Debenheims, Marks & spencer, The body shop, Charles&Keith
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
The body shop for their vit C & E lines, Aqualily fragrance. Maybeline for volume express turbo boost mascara & dream mousse blush, eye brow from Viva, and MAC for their e/s pigmen.
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
simply sophisticated yet classy and elegan
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Twitter Username:
nengpipian

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,175
Posts Per Day
0.28
Visitor Messages
Total Messages
316
Most Recent Message
Feb 15, 2016 11:43 AM
General Information
Join Date
Dec 2, 2008
No results to show...
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Jul 9, 2015

  • 05:55 PM - Hidden
  • 11:29 AM - Hidden

Jul 8, 2015

  • 11:35 PM - Hidden

Jul 7, 2015

  • 03:14 PM - Hidden

Jul 6, 2015

  • 06:24 PM - Hidden

Jun 29, 2015

  • 05:11 PM - Hidden

Jun 26, 2015

  • 08:27 PM - Hidden
  • 04:36 PM - Hidden

Jun 25, 2015

  • 09:45 AM - Hidden

Jun 24, 2015

  • 03:57 PM - Hidden
  • 12:55 PM - Hidden

Jun 23, 2015

  • 07:08 PM - Hidden

Jun 17, 2015

  • 10:12 AM - Hidden

Jun 10, 2015

  • 02:02 PM - Hidden
  • 01:59 PM - Hidden

Jun 4, 2015

  • 02:45 PM - Hidden

May 29, 2015

  • 10:21 PM - Hidden
  • 12:53 PM - Hidden
  • 10:47 AM - Hidden

May 28, 2015

  • 09:33 PM - Hidden


Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast