Tab Content
No Recent Activity

137 Visitor Messages

  1. View Conversation
    kartin, silakan baca your previous VM. Add your post count dulu baru bisa jualan di MP lagi. Thanks. -mod-
  2. View Conversation
    Hi, we moved a few threads to Random Chat (off-count) recently and it seems your posts are in them. Please add your post count yah, jangan pas2an juga. In the meantime, your Mini Sale posts will be deleted. Klo udah eligible, bisa ikutan lagi kok. Thank you. -mod-
  3. View Conversation
    Say, yang "Miss Ethnique Wardrobe Top,Brand New,size L,100 ribu" itu masih ready? sizenya berapa yah? maksudnya panjang, lebar dada, pinggang dll. Kan ukuran L sujka relatif apalagi Batik.
  4. View Conversation
    Hai,
    Kalo gak salah kemaren sempet buka lapak di mini sale assesoris ya... Tertarik sama clutch dan shawlnya cotton ink. Masih adakah?
  5. View Conversation
    hi kartin, aku tertarik sama bandung dress item-nya 2010 made with love, boleh kurang lagi ga? kalo boleh 200rb langsung aku ambil deh, kabarin ya thanks
  6. View Conversation
    Hi mbak.....Dompet juicynya ori ya?please email mbak ke mikana@rocketmail.com.thanks
  7. View Conversation
    say, Urban Decay Skull Shadow Box Pallette masih ada?
  8. View Conversation
    say, aku ada kirim invoice tgl 13 june yak, kindly check , thanks
  9. View Conversation
    Mbak kartin, sorry baru liat pm, vm-nya ya.. kemarin hpku yg error abis ngirim e-mail malah ngak bisa buka inbox. Dan dari hpku ngak tau knapa ngak bisa apus pm dan baca vm, sorry ya Mbak...
  10. iyah....anak gw udah ribut nanya cd nya he he he...makasiy ya bu...
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 137
Page 1 of 14 1 2 3 11 ... LastLast
Page 1 of 14 1 2 3 11 ... LastLast
About kartin

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta,Indonesia
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Banking/Financial/Insurance
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Shopping,Dringking coffee
Fave stores or places to shop?:
Plaza senayan
Pondok indah mall
mall taman anggrek
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
clarins-day cream gel
mac-lip glass
face shop-pearl face powder
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
chic.simple.fun.classic
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
522
Posts Per Day
0.14
Visitor Messages
Total Messages
137
Most Recent Message
Feb 19, 2014 12:33 AM
General Information
Last Activity
Apr 8, 2014 12:44 AM
Join Date
Nov 19, 2008
No results to show...
No results to display...