View Profile: fuschia - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

14 Visitor Messages

  1. sist,numpang jualan buat sepatu brandnya,ferragamo,ed hardy,fendi,LV,gucci,alexander mcqueen,etc,u name it,we provide it to u
    feel free to check ke
    http://picasaweb.google.com/mukamulucusekali
    http://www.facebook.com/album.php?aid=2019&id=100001193108894#!/de.bunnies...
    louboutinnya murah2 sist(tapi fake yah)kw super,range 800rb-1jt,semua model ada bs request klo g ad di gambarnya..
    thnx....
  2. View Conversation
    ouw... gak bisa masuk ke dalam pesawat nya atau duduk disana yah?

    iyah ne lagi hunting lokasi soalnya co ku kebetulan suka banget ama pesawat dan dia cita2nya dl jd pilot maka na kita lagi cari yg bisa bernuansa pilot lolz
  3. View Conversation
    hai... mau nanya donk poto prewed yang di museum transportasi TMII, ada apa aja isi nya say di dalam sana selain helikopter?
    trus kamu bisa naik ke dalam helikopter nya gak?
  4. View Conversation
    Hai, thanks replynya.
  5. View Conversation
    Hai, gue mau nawarin crocs malindi gold W7 BNWT. Bulan kemaren beli 315 ribu di PO Chamomile FD tapi sayang kegedean. Tertarik adopsi? Harga negotiable. Thanks.
  6. View Conversation
    fuschia.. ok say, iya sayang yang putih gak ada lagi ya sizenya..
  7. View Conversation
    say.. kalo LDmu 88cm, cukupnya size 6 (LD=45cmx2).. kalo 12 kegedean banget.. cuman yang size 6 adanya yang warna choco.. yang putih gak ada.
  8. View Conversation
    fuschia.. kalau mau bisa kupesen dan besok bisa dikirim, LMK ya
  9. View Conversation
    95.000 say...
    mau..??
  10. View Conversation
    sorry udh sold yg itu
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 14
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About fuschia

Basic Information

Age
36
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Fave stores or places to shop?:
Charles&Keith, Sogo, ITC Kuningan
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
The Body Shop - body butter
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
simple but chic yet elegant
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
deyi.blogspot.com
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=571489964
Twitter Username:
derce
LinkedIn Profile:
http://id.linkedin.com/pub/derry-purwanti/13/103/28b

Signature


love it. live it. laugh at it.

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?5273-fuschia&s=90cb2e38b757de212b1ec193ea8e4cec
Instant Messaging

Send an Instant Message to fuschia Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
394
Posts Per Day
0.10
Visitor Messages
Total Messages
14
Most Recent Message
Aug 17, 2010 05:09 AM
General Information
Last Activity
Nov 29, 2017 03:01 PM
Join Date
Nov 19, 2008
Home Page
http://www.deyi.blogspot.com
No results to show...

Jan 5, 2019

  • 07:42 AM - Hidden

Jul 19, 2017

  • 10:17 AM - Hidden

Oct 10, 2016

  • 09:45 PM - Hidden

Sep 6, 2016

  • 03:09 AM - Hidden

Jun 21, 2016

  • 01:45 PM - Deleted Posts

Feb 18, 2016

  • 10:30 AM - Hidden

Feb 17, 2016

  • 08:54 PM - Hidden

Sep 4, 2015

  • 10:19 AM - Hidden

Aug 22, 2015

  • 01:50 PM - Hidden

Jul 17, 2015

  • 12:56 PM - Hidden