View Profile: cinderella - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

66 Visitor Messages

  1. nenci darling... PRJ yg mana ? MGK kemayoran atau PRJ nya sendiri?
    klo PRJ nya uda full say tgl 10 10 2010 nya
  2. View Conversation
    neng, lo knapa ga ambil gedung yg PRJ aja. Lumayan bagus tuh pas ngko gw merit. Seinget gw jg ga gt mahal kok...
  3. View Conversation
    Hai jeng...setau aku sekarang mas Munir ini lagi tugas di Vietnam, dia kerja di BP soalnya...dunia foto2 ini cuma hobby aja buat dia..but ga ada salahnya dicoba contact dia dulu...hp-nya (kalo blm ganti yah) 0812-8557418..foto2 dia canggih2 banget...motretnya bukan krn bayaran gitu, krn emang dia suka..masih banyak sbnrnya foto2 dia, tp ga ada di PC kantor..kapan2 gw share deh
  4. View Conversation
    tyqa, gw ga ada no rek BCA, coba lo tanya tje2p ajah .. bisa transfer ke BCA nya dese
  5. Cinderella,
    Udin say dah ada list friendnya di aku
  6. View Conversation
    tyq, pacarannya di kemang aja
    serius, dateng dong, pasti rame, hani juga dateng...
Showing Visitor Messages 61 to 66 of 66
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
About cinderella

Basic Information

Date of Birth
November 5
Registration Info

Information for registration.

Location:
earth
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
sleeping
Fave stores or places to shop?:
pasar baru, mangga 2
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
N/A
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
N/A
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Facebook Profile URL:
n/a
Twitter Username:
n/a
LinkedIn Profile:
n/a

Signature


GOD will make a way

Statistics


Total Posts
Total Posts
3,578
Posts Per Day
0.66
Visitor Messages
Total Messages
66
Most Recent Message
Apr 26, 2018 05:14 PM
General Information
Last Activity
May 24, 2021 01:25 AM
Join Date
Sep 9, 2007
No results to show...
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4

Oct 22, 2014

  • 08:56 PM - Hidden
  • 08:56 PM - Hidden
  • 08:56 PM - Hidden
  • 06:33 PM - Hidden

Oct 20, 2014

  • 10:44 PM - Hidden
  • 06:06 PM - Hidden


Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4