View Profile: Miss Vintage - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

5 Visitor Messages

  1. Halo, savrayz...

    aku pake askes dari manulife, say. agent-nya aku sendiri. hehehehe
  2. View Conversation
    halo miss vintage

    aku baca post mu di health insurance, boleh nanya gak akhirnya ambil askes murni dimana? ada rekomenan agent kah

    thanks a bunch
  3. haaaiiiii.... aku sudah tawarin sama adekku. dia nggak mau. udah laen lagi yg dimauin. duuuh, ABG cepet banget berubahnya yak. anyway, makasi banyak yaa offer-nya.
  4. View Conversation
    Ga apa say, aku cuma ngerasa ga enak aja hahahah...gw belinya 70 kalo mau yg samain aja plus ongkir, tapibkalo ga juga ga apa ko say, seriusan heheheh
  5. View Conversation
    Hi miss vintage,

    jadi critanya yang kalap itu adalah gw, gw beli dua duanya hahaha...rencananya gw mau kirim yg item buat gw tembak modelnya ke sby, soalnya gw ga punya penjait di jakarta, tapi kalo lu mau gantiin kabarin aja yah, yang ungu gw uda pake, tinggal yang item aja.
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
About Miss Vintage

Basic Information

About Miss Vintage
Gender:
Female
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta - Bandung
Occupation:
Entrepreneur
If no, what industry do you represent?:
Other
Interests:
Financial plannings, movie productions, books, vintage items & living, sports & healthy living.
Fave stores or places to shop?:
Any place where I can go thrift-shopping: bazaars, garage sales, flea markets.
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Edgy. Unique. Different. Simple. Contradict.
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes

Signature


@unyeel

Statistics


Total Posts
Total Posts
895
Posts Per Day
0.32
Visitor Messages
Total Messages
5
Most Recent Message
Mar 14, 2014 10:58 AM
General Information
Last Activity
Sep 30, 2019 05:35 PM
Join Date
Feb 7, 2012
No results to show...
Page 9 of 9 FirstFirst ... 7 8 9

May 5, 2015

  • 10:04 AM - Hidden
  • 07:50 AM - Hidden

May 4, 2015

  • 09:30 PM - Hidden
  • 07:15 PM - Hidden

May 2, 2015

  • 09:40 AM - Hidden

May 1, 2015

  • 08:28 PM - Hidden

Apr 25, 2015

  • 08:00 PM - Hidden
  • 05:35 PM - Hidden

Apr 18, 2015

  • 08:35 PM - Hidden
  • 05:34 PM - Hidden

Apr 16, 2015

  • 01:13 PM - Hidden
  • 11:56 AM - Hidden
  • 08:44 AM - Hidden
  • 07:11 AM - Hidden

Apr 14, 2015

  • 02:04 PM - Hidden
  • 11:28 AM - Hidden


Page 9 of 9 FirstFirst ... 7 8 9