View Profile: Rebzone - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

14 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hi Rebzone, boleh info untuk makeup nya ga? Suka sama make up kamu
    Kalo boleh email ke mochiposh@gmail.com yah? Thank you.
  2. View Conversation
    Dear All

    Nama saya Nadia, saat ini saya sedang membuat thesis guna memperoleh gelar Master dengan topik consumer behaviour

    Untuk itu saya memohon kesediaan teman-teman untuk membantu mengisi kuesioner berikut.

    Kuesioner ini hanya untuk kepentingan akademis semata, jawaban yang jujur dari teman-teman sekalian akan sangat membantu penelitian saya ^^

    Thanks

    Link: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHpla2RhNGVjcGRTU1RVYWlSaEk5WUE6M Q
  3. View Conversation
    Hello ...

    Happy birthday my friends (femaledaily).

    wish you a day brings the best in life for you, and
    may life lead you to great happiness and success.
    Have a Lovely birthday

    best regards,
    fernando.gomulya
    www.facebook.com/tectography
  4. View Conversation
    Rebzone,
    Bole minta no. Yg bs dihub tdk?
    Buat makeup klo ada kawinan nih
    I like ur style...
    Email aja yah ke defia@grand-indonesia.com
    Thx before
  5. View Conversation
    Rebzone,
    Bole minta no. Yg bs dihub tdk?
    Buat makeup klo ada kawinan nih
    I like ur style...
    Email aja yah ke defia@grand-indonesia.com
    Thx before
  6. owh sorry...aku dah gak liat....hehe..maap...aku remove deh...hehe
    xoxo
    rebz
  7. View Conversation
    posting of items in Mini Beauty Sale is restricted to members who have been a member for at least 6 months AND have at least 600 post count. Thx, mod.
  8. View Conversation
    oke say, tak papa.
    makasih ya
  9. View Conversation
    hai rebzone, masih tertarik sama toy watch vincci dr lapaknya mocha gak?
    gw mau jual punya gw warna ungu, lemme know kalo tertarik yah.
    thanks
  10. View Conversation
    rebzone, gw di korea. hari minggu ini mau pulkam. kalau mau nitip bb etude sebiji boleh aja, tapi jangan mepet.
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 14
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About Rebzone

Basic Information

Date of Birth
December 12
Registration Info

Information for registration.

Location:
Indonesia, Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
freelancer makeup artist
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
Kristal
Interests:
Makeup, shop, hangout, dance, acting, sing, everything fabulous....
Fave stores or places to shop?:
M.A.C store
Sephora
Zara
House Episode
Juicy Culture
Topman
Sogo
woman street
all shop that got a unique fashion...
all shopping center...
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC pro
Too Faced
PAC
Sephora
Loreal
Makeup 4 ever
Anna sui
Urban Decay

Too much makeup that i love to..
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Lastest, personal, trendy, fabulous, attention catcher
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.rebzone.blogspot.com
Twitter Username:
Rebzone

Signature


Statistics


Total Posts
Total Posts
678
Posts Per Day
0.17
Visitor Messages
Total Messages
14
Most Recent Message
Jun 2, 2013 12:31 PM
General Information
Last Activity
Nov 9, 2015 10:23 AM
Join Date
Nov 12, 2008
Home Page
http://www.rebzone.blogspot.com/
No results to show...
No results to display...