View Profile: putri_bramantyo - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

44 Visitor Messages

  1. View Conversation
    hai puri_bramantyo

    melihat review acnes treatment series dari kamu

    --------------------------------------------------------------------------------

    Gw mulai bergantung nih sama si acnes,kl bukan gara2 bekas jerawat pasti muka gw keliatan bersih deh,hehehee..
    Udah hampir sebulan nih gw pake,muka gw jadi lebih cerah n bruntusan mulai ilang,yg jelas keliatan sih complexion yg lebih cerah,si powder lotionnya tuh ampuh bgt
    __________________

    skrg masi pake ga?? pengen pake juga tp tkt bergantungan.. klo post di sana, tktnya km ga baca lagi.hehe. thx ya ! sala kenal
  2. View Conversation
    hai putri..it's fine thankyouuuuu

    ------------------------------------------
  3. View Conversation
    hai putri....maap mengganggu..Please kindly help to fill my survey for my thesis about FD.. http://www.kwiksurveys.com?s=ICNLJN_1f7f482c
    thankyou ya..maap merepotkan..
  4. View Conversation
    jeng putri, utinya udah terbang ke Sleman boook...
    maap yah
  5. View Conversation
    gpp say.. btw, ini ngirimnya ke alamat yg di pdk hijau, ciputat (putri yanadi) bukan ya? kl bukan sms gw aja ya alamatnya, ke 083891628000, ntaran lagi mau ke tiki nih.. thanks ya..
  6. View Conversation
    putriii... happy birthday ya darl... wish you all the best =)
  7. View Conversation
    hi put, happy new year too yaa.. ama ongkir jd 55rb yaa.. taun baru ini turun harga nih, dari konveksinya, krn uda buat banyak bgt disitu =)
    bca erni lusiani 6030207040 yaa.. pengiriman senin yaa.. thanks put!
  8. View Conversation
    Helow..
    salam kenaL
  9. View Conversation
    nek, loe dateng gak senin ke bukber? kalo dateng, ntar gue bagi ly-na sample size, buat loe cobain. lemme know.
  10. View Conversation
    Hi..nanya dunk..itu apt di kemangnya berapa kamarnya? dilepas brp?
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 44
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
About putri_bramantyo

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Shopping, Travelling
Fave stores or places to shop?:
anywhere, everywhere if i can find cheap but unique stuff. or any stores that sell fashion items that screams "me"
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
L'oreal Volume Shocking Mascara, The Body sop Vit. E moisturizing cream, The Faceshop dewy flower peeling gel, Skin food tomato correcting spot serum
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Comfortable clothes suits me best
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Facebook Profile URL:
N/A
Twitter Username:
putriyanadi
LinkedIn Profile:
N/A

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?50-putri_bramantyo&s=26293d3d3ecba0bfc44bac0fd3001461
Instant Messaging

Send an Instant Message to putri_bramantyo Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,391
Posts Per Day
0.32
Visitor Messages
Total Messages
44
Most Recent Message
Sep 6, 2011 09:33 PM
General Information
Last Activity
Apr 29, 2015 09:29 PM
Join Date
May 30, 2007
No results to show...
No results to display...