Tab Content
No Recent Activity

16 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hello ...

    Happy birthday my friends (femaledaily).

    wish you a day brings the best in life for you, and
    may life lead you to great happiness and success.
    Have a Lovely birthday

    best regards,
    fernando.gomulya
    www.facebook.com/tectography
  2. View Conversation
    Weleh, kekecilan banget euy
    Maapkeun...
  3. View Conversation
    5. Black 'fit-body' dress (V-neck) | Brand : Prodigy | Size : S | Price : Rp 105.000,-
    >> LD nya berapa tuh kira2?
    Thanks.
  4. say..dari dulu penasaran..dikau orang lampung juga kah?tinggalnya dimana yak?hihi
  5. View Conversation
    Rika,
    Ini nomer TIKInya yah:
    Miracle : 02 007 114 8413
    Thanks dah sabar nunggu yah
  6. View Conversation
    Rika..
    Aku disini say hehehe..
    Lagih sibuk ajah ngurusin orderan kue
    Thanks for asking yah, mwahh!
  7. View Conversation
    udah say, udah dikirim yah hari ini. pak tiki udah gue jelasin kalo disana ga pake no. rumah, plus ada no. telpnya kan kalo ada apa2
  8. View Conversation
    Tristar itu di daerah Pasar Besar Wetan, kalo JW Marriott di pusat kota kok, jd harusnya kalo ke Tristar ga jauh2 bgt, gw sih ga terlalu familiar ya ama daerah pasar besar wetan abis jauh bgt dr rumah gw, tp kalo mau hotel yg OK sekelas Marriott di daerah sana sih ga ada sih rik. Lebaran ke Europe nih can't wait! loe ada rencana pegi mana nih? btw, ntar di Sby brp hari? kalo sempet ketemuan yuuuk hehehe
  9. View Conversation
    pulang? pengennya sih besok.. hihihi... apa daya masih lama kayanya. mungkin taun depan.
    kenapa? mau menyambut dengan keripik pisang coklat? ihihihihhi...
  10. View Conversation
    aduh sampe ikut ngitung...
    iya, bisa banget nih rekomendasiin ayu. si sissi juga waktu itu penasaran banget dan menunggu hasilnya di gue... hihihi... btw, selama ini gue masih pake yang mini-size. mau langsung beli yang full-size ahh... worthy banget deh produk indang. gak nyangka!
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 16
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About mir@cle

Basic Information

Date of Birth
December 23
Registration Info

Information for registration.

Location:
___
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Movies, shopping
Fave stores or places to shop?:
Ace hardware, Zara, Mango
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC, Clinique
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Simple, Casual
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Signature


- people will forget what you did and said to them, but people will not forget how you made them feel -

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,759
Posts Per Day
0.42
Visitor Messages
Total Messages
16
Most Recent Message
Dec 23, 2011 05:19 AM
General Information
Last Activity
Jul 11, 2014 04:11 PM
Join Date
Sep 7, 2007
No results to show...
No results to display...