View Profile: Vanessa_Bianca - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

6 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hi, we moved a few threads to Random Chat (off-count) recently and it seems your posts are in them. Please add your post count yah, jangan pas2an juga. In the meantime, your Mini Sale posts will be deleted. Klo udah eligible, bisa ikutan lagi kok. Thank you. -mod-
  2. View Conversation
    Hi, post kamu di Mini Fashion Sale-Clothes harusnya ada di Mini Miscellaneous Sale. Tolong dipindah ya. Thanks. -mod-
  3. View Conversation
    Hi dear..thanks sharingnya ya..hehe iya ini gue uda membulatkan tekad kayanya pesen SLIM COGNITO aja biar bisa sekalian pesta or hari2. BTW dirimu pesennya size S apa M ya? Gue rd deg2an soal ukuran ni, byk yg bilang S aja, tp kok gue brasa takut kepedean tiba2 robek lg jebol pertahanan krn lemak2 hahaha...Kalo bole tau lo BB dan TBnya skr ini brp ya? thanks alot!
  4. View Conversation
    Nanya yah soal Spanx, dirimu si SLIMCOGNITO pake size apa? Trus BB dan TB berapakah? Susah ga masuknya? Duh kalo mau PO gitu sama mimo ya? atau ada OLS yg ready-kah? Tdnya pingin coba lwt Ebay tp ko aga ragu ya scr jualnya jarang yg with tags gitu...Mhn advicenya ya, thanks
  5. At least 6 months membership and 600 post counts to sell/promote your business. Read forum rules. -mod-
  6. halo aku udah sms km nih barusan, mac-nya masih ada kok, km lokasi dimana?
Showing Visitor Messages 1 to 6 of 6

Statistics


Total Posts
Total Posts
612
Posts Per Day
0.18
Visitor Messages
Total Messages
6
Most Recent Message
Feb 14, 2014 11:47 AM
General Information
Last Activity
Sep 26, 2019 08:40 AM
Join Date
Dec 30, 2011
No results to show...
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Mar 1, 2019

  • 06:26 PM - Hidden

Jan 19, 2019

  • 05:48 PM - Hidden

Dec 13, 2018

  • 08:59 PM - Hidden

Nov 24, 2018

  • 08:12 AM - Hidden

Nov 22, 2018

  • 10:13 PM - Hidden

Nov 21, 2018

  • 09:35 PM - Hidden

Apr 9, 2018

  • 01:19 PM - Hidden

Jan 28, 2018

  • 06:20 PM - Hidden

Jan 12, 2018

  • 12:31 PM - Hidden

Jan 10, 2018

  • 07:40 PM - Hidden
  • 02:34 PM - Hidden

Jan 9, 2018

  • 02:46 PM - Hidden

Jan 8, 2018

  • 02:52 PM - Hidden

Jan 2, 2018

  • 11:58 AM - Hidden

Jun 17, 2017

  • 04:58 PM - Hidden

Dec 27, 2016

  • 10:31 PM - Hidden
  • 04:04 PM - Hidden

Jul 3, 2015

  • 12:16 PM - Hidden

Jul 2, 2015

  • 10:04 AM - Hidden

Jun 27, 2015

  • 11:16 AM - Hidden


Page 1 of 2 1 2 LastLast