Tab Content
No Recent Activity

3 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Quote Originally Posted by pencil_skirt
    Halo,

    Aku baca posting kamu di apparel/clothing. Aku bergerak di bidang garment, sy ada ready stock bikinan sendiri aku belom smpet marketing in produk aku, mungkin kalau kamu tertarik bisa hubungin aku.

    Produknya ready stock ada atasan dan short dress. Kisarannya atasan dibawah 55br/pc dan dress dibawah 65rb/ pc.

    Kl berminat kabarin ya, nanti aku kirimin photo nya.

    Thank You

    Have a nice day.


    halo mbaaa.. wahh maaf banget aku baru baca messagenya. ga ngeh kalo ada pm. maaf bangett.. masih ada brg2 nya mba? mau dong mba diemailin ya foto2nya. hijabbygissabiani@yahoo.com. ni sih butik aku udah jalan 2bln.. jadinya kemaren ngambil ke kyk pengepul gitu, untuk merk2 sugar kleren, loewee dll..

    ditunggu emailnya yaa, thx mba

    ternyata aku blm bisa ngirim pm, krn blm nyampe 15 komen nya hehee.. aku ga begitu aktif ngomen sihh, selama ini tu silent reader aja mba
  2. View Conversation
    Malam mba, aku ingin tanya2 soal pemesanan baju custom made. Invite me @2729d4fb
  3. At least 6 months membership AND 600 post counts to sell/promote your business. Read forum rules.
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
About pencil_skirt

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
down under
Occupation:
Student - College
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
Fashion magazine
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
A.A.U
Interests:
fashion, drawing, swiming
Fave stores or places to shop?:
Channel, Marc by Marc Jacobs, bloomingdale, neiman marcus, Betsy Johnson
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Benefit, NARS, MAC
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Best described as a chameleon, mixed of edgy, vintage, glamour and elegant.
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Twitter Username:
pencil_skirt

Statistics


Total Posts
Total Posts
948
Posts Per Day
0.26
Visitor Messages
Total Messages
3
Most Recent Message
Jul 29, 2014 05:07 PM
General Information
Last Activity
Mar 27, 2016 01:21 PM
Join Date
Nov 8, 2008
Home Page
http://macadamiadesign.blogspot.com/

Aug 12, 2015


Aug 11, 2015


Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast

Feb 23, 2016

  • 11:40 AM - Hidden
  • 12:56 AM - Hidden

Feb 21, 2016

  • 11:59 PM - Hidden

Dec 27, 2015

  • 04:40 PM - Hidden

Dec 16, 2015

  • 01:34 AM - Hidden

Dec 13, 2015

  • 09:56 PM - Hidden

Dec 11, 2015

  • 05:41 AM - Hidden

Dec 8, 2015

  • 05:51 PM - Hidden

Dec 7, 2015

  • 01:37 AM - Hidden

Nov 23, 2015

  • 09:14 PM - Hidden
  • 08:19 PM - Hidden
  • 06:10 PM - Hidden
  • 05:10 PM - Hidden

Nov 16, 2015

  • 05:08 PM - Hidden

Nov 15, 2015

  • 10:49 PM - Hidden

Nov 12, 2015

  • 11:43 PM - Hidden

Aug 23, 2015

  • 01:49 PM - Hidden
  • 01:44 PM - Hidden

Aug 16, 2015

  • 02:24 PM - Hidden

Aug 14, 2015

  • 11:33 PM - Hidden


Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast