Tab Content
No Recent Activity

17 Visitor Messages

  1. View Conversation
    hai shopagalz
    yg kamu tanyain: PROMOD STRAIGHT LEG JEANS-DETAILED CHAIN ON POCKETS & BACK POCKETS, SIZE 38, RP 150.000

    PROMOD WIDE LEATHER BELT, METAL BUCKLE, 100% COW LEATHER, MADE IN ITALY, SIZE 85, BN WITHOUT TAG, RP 200.000
    dua2nya masih ada...
  2. View Conversation
    shopagalz aku ada pm invoice ya tolong dicek
    thanks!
  3. View Conversation
    Timbangan kopernya udah aku invoice dari tgl 10 feb yah
    please check PM
  4. View Conversation
    Timbangan kopernya udah aku invoice dari tgl 10 feb yah
    please check PM
  5. View Conversation
    sis, timbangan kopernya dah ready yah
    invoice juga dah di PM

    thanks
  6. View Conversation
    hai masi ada kok , sms aja kalau masi berminat 0812-8468-1192
  7. View Conversation
    shopagalz, thx banget buat infonya. sorry aku lemot replynya, kemaren password nya sempet kelupaan. jd lama gak browsing2 di femaledaily. thx ya, cupcup!
  8. View Conversation
    Sayy..PM inbox mu penuh jadi replynya disini aja yaa...Setelan Zara masih adaaa rapi di simpan aja krn gak bs dipake lagi sejak jum'at batik...tapi Rok m&S dah di lemarinya Woropompi say..berminat kah? tquu
  9. View Conversation
    shopagalz, mohon infonya. dikau suntik placenta dimana ya? aku udh 39th makanya butuh banyak bantuan suplemen. no telp atau alamat ya.....
    trims trims...
  10. View Conversation
    express dress nya jadi kah say? soalnya rien1 melepas bookingannya nih. kabarin ya
    thank u
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 17
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About shopagalz

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta Selatan
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Banking/Financial/Insurance
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
shopping, sport
Fave stores or places to shop?:
zara, mango, bysi
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
mac, bodyshop, bobby brown
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
sporty
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
5
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Facebook Profile URL:
jill florence najoan

Statistics


Total Posts
Total Posts
70
Posts Per Day
0.02
Visitor Messages
Total Messages
17
Most Recent Message
Jul 27, 2011 03:06 PM
General Information
Last Activity
Oct 18, 2018 12:55 PM
Join Date
Nov 7, 2008
No results to show...

Jan 21, 2016

  • 05:37 PM - Hidden

Dec 8, 2015

  • 10:40 AM - Hidden