View Profile: Senorita - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

66 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Heii senorita! Slm kenal, kembaran bebiraka yah.. Duh aku hr ini knp yah semalem mimpi pny anak kemabr ehh siangnya ikut kelas edukasi aimi liat byk pics bayi kembar dan barusann aja vm jenna,liat post lu, ternyata kembar! Hehe..pertanda kali yah bo?
  2. Dinaa...sampai aku ngga ngeh belum nge-add dirimyuu...haha lagi agak dodol akhir2 ini....dikejer2 deadline translation...sama dikejer2 hasrat buka lapak jugaa....hoho
  3. View Conversation
    Oh kalian kembar toh? Maklum baru di FD jd blm ngeh....... Iya kita srg tuker info ttg lipstick nude, abis punya problem yg sama, bibir agak gelap, pingin pake nude eh mlh kyk mayat idup.......
    Cobain deh sup buntutnya dijamin nagih. Seminggu 2x aku bisa mkn disana cmn skg lg jaga berat badan yg mulai merayap.......... Nice to meet you Senorita...........
  4. View Conversation
    halo Senorita, apa kabar? Baru baca postingan kamu di thread kuliner, jgn2 kita tetanggaan ya? Aku tinggal di Villa Cinere Mas, kamu dimana?
  5. View Conversation
    hi, sis...
    mo nanya cp buat si janur kuning itu dunk
    sama no telpnya jg yaaa

    Thx u
  6. View Conversation
    Hei..Dina
Showing Visitor Messages 61 to 66 of 66
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
About Senorita

Basic Information

Age
39
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta, Indonesia
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Shopping
Fave stores or places to shop?:
PIM, OL shops, Bazaar, ITC kuningan, dsbnya..semuanyalah!:)
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Body shop, NYX, MAC, NARS, Revlon
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Simple & elegant but fun
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Twitter Username:
DinaTweeny

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,327
Posts Per Day
0.31
Visitor Messages
Total Messages
66
Most Recent Message
Apr 19, 2011 03:23 PM
General Information
Last Activity
Apr 26, 2020 07:03 AM
Join Date
Nov 6, 2008
Home Page
http://dinatweeny.blogspot.com
No results to show...

Sep 24, 2016

  • 12:00 AM - Hidden

Aug 7, 2015

  • 09:58 AM - Hidden

May 1, 2015

  • 02:47 PM - Hidden
  • 06:02 AM - Hidden

Apr 30, 2015

  • 10:28 PM - Hidden
  • 08:35 PM - Hidden

Apr 21, 2015

  • 11:04 AM - Hidden
  • 10:32 AM - Hidden
  • 10:29 AM - Hidden

Apr 8, 2015

  • 07:36 AM - Hidden

Apr 7, 2015

  • 09:21 PM - Hidden

Apr 4, 2015

  • 01:45 PM - Hidden
  • 01:45 PM - Hidden

Apr 3, 2015

  • 07:11 PM - Hidden

Feb 25, 2015

  • 01:59 AM - Hidden

Feb 23, 2015

  • 08:55 PM - Hidden
  • 05:50 PM - Hidden

Feb 21, 2015

  • 07:55 AM - Hidden

Nov 25, 2014

  • 12:31 PM - Hidden