View Profile: chylpester - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

62 Visitor Messages

  1. rind, aku boleh nitip si Feminine Comfortnya lagi ga dear? nomor hpmu ilang dear, jd aku ga bisa sms kmuuu. LMK ya dear. thank you!
  2. View Conversation
    Rin....si LHK-nya EM masih ada gak ya? Mau dooonggg.....
  3. Naksir puff jar ma em foundienya, msh ada?
  4. View Conversation
    chyl udah gw transfer ya.. udah gw sms jg alamat gw, udah terima blm?
  5. View Conversation
    chyl, aku mau everyday mineral yang matte ya, pm aku no rek bca dan email/hp ya untuk konfirmasi. tengkuuu
  6. chyl, ntar sorean kutransf ya hehehehe alamatnya ku sms ^^
  7. hi chyl, mau deh mac lippen house of stylenya, bisa minta norek? sms aja ke 081578158777, atau email ninarockz88@gmail.com... ditunggu yah...! hehehehe ^_^
  8. say, mau nanya mac lippen yg house of couture tuh warnanya keluar? masih ada? kabarin ya tengsssss
  9. View Conversation
    saaiii...
    maap, gw lom jadi ambil HIP e/s-nya yaa....
    thx
  10. View Conversation
    sayy,,,
    Loreal Hip Palette-nya masih ada?
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 62
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
About chylpester

Basic Information

Date of Birth
November 6, 1981 (38)
Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
traveling, reading
Fave stores or places to shop?:
ITC Kuningan, Zara, Metro
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
i have always loved chloe and bottega venetta. their bags and clothes designed are simple, elegant but made with the best material.
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
simple, I don't like anything over the top
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
chylpester.multiply.com
Twitter Username:
heychyl

Signature


Statistics


Total Posts
Total Posts
733
Posts Per Day
0.15
Visitor Messages
Total Messages
62
Most Recent Message
Apr 3, 2011 02:36 PM
General Information
Last Activity
Nov 27, 2019 07:29 PM
Join Date
May 30, 2007
Home Page
http://chylpester.multiply.com
No results to show...

Aug 23, 2017

  • 03:35 PM - Hidden

May 16, 2016

  • 06:36 PM - Hidden

Nov 2, 2015

  • 10:57 PM - Hidden

Oct 14, 2015

  • 08:29 PM - Hidden

Oct 10, 2015

  • 02:09 PM - Hidden

Sep 8, 2015

  • 02:06 PM - Hidden
  • 10:23 AM - Hidden

Jun 24, 2015

  • 01:55 PM - Hidden
  • 01:11 PM - Hidden

Jun 4, 2015


May 7, 2015

  • 01:09 PM - Hidden
  • 10:41 AM - Hidden

May 6, 2015

  • 03:55 PM - Hidden

May 4, 2015

  • 11:40 AM - Hidden