View Profile: kimii55 - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

51 Visitor Messages

  1. Kalo gitu tar kalo papasan lg, tegor2 yah neik
  2. kimi, akika punya semua shade # 1.
    lu pake nomer berapa darlenkk??
  3. Kimi, waduh neik ebat bs tau gw ke conter mana aja pas midnite sale

    Iya, SA nya NYX mmg seringkali gak disitu tuh Jadi yg ngelayani yah SA nya Deborah Milano yang di conter sbela...itupun mereka sk ga ngeh brgnya *ya iyalah wong bukan SA NYX *

    Gw memang beredarnya di Pluit Village say kalo engga yah di Emporium Pluit...maklum tempatnya terjangkau dr rumah g
  4. 081905115077
  5. ga tau deh soalnya sample
    hehe
    ga ditulis shadenya kan?
    gw jualan all skin79 product juga loh.hehe
    eh di PV ada nyx??
    gw tinggal seberangnya PV !!
    dimananya sih??
    haha
    mo coba ah !
    tp gw udah keburu place my order.hiks hiks
    haha
  6. View Conversation
    kimii55, psp nya bisa buat game bajakan ga? =p trus mau lepas berapa? gw sih nyarinya yg slim, tp kalo murah meriah, bole juga gw consider.. hehehe... thanks yaaa...
  7. View Conversation
    kimii

    mau compact powder wet n wild nya dunk
  8. Asek sudah sampai, enjoy bayi2 barunya yah say

    Selamat kan ga lecet ?
  9. Ok say, ditunggu yah penampakan pketnya
  10. Oke alamatnya boleh kok di sms ke aku...no yg di multiply itu nomor baru koq, coz yg lama dicuri orang

    Tengkiu yak
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 51
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
About kimii55

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
021
Occupation:
Student - College
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Healthcare
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
Universitas Kristen Maranatha
Interests:
chatting
Fave stores or places to shop?:
sogo, the body shop, metro
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
make up for ever, eye liner
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
chic and elegant
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Signature


follow my ig @mungkywi for portfolio.
just in case u need makeup service or makeup class, don't hesitate to contact me ;)

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,849
Posts Per Day
0.32
Visitor Messages
Total Messages
51
Most Recent Message
Dec 14, 2014 10:10 AM
General Information
Last Activity
Feb 15, 2021 11:48 AM
Join Date
Sep 11, 2008
No results to show...
Page 3 of 33 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast

Nov 23, 2018

  • 09:45 PM - Hidden
  • 01:38 PM - Hidden

Nov 22, 2018

  • 04:36 PM - Hidden
  • 02:09 AM - Hidden

Nov 21, 2018

  • 03:16 PM - Hidden

Nov 20, 2018

  • 02:40 PM - Hidden

Nov 5, 2018

  • 01:36 PM - Hidden

Nov 3, 2018

  • 06:41 PM - Hidden
  • 02:08 PM - Hidden

Oct 23, 2018

  • 08:41 AM - Hidden

Oct 20, 2018

  • 07:40 PM - Hidden

Oct 2, 2018

  • 01:48 PM - Hidden

Sep 19, 2018

  • 08:55 PM - Hidden
  • 06:28 AM - Hidden
  • 12:38 AM - Hidden

Sep 4, 2018

  • 08:41 PM - Hidden
  • 05:22 PM - Hidden

Sep 3, 2018

  • 02:55 PM - Hidden

Sep 2, 2018

  • 08:03 PM - Hidden

Aug 29, 2018

  • 08:30 AM - Hidden


Page 3 of 33 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast