Tab Content
No Recent Activity

28 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Mak, mau nanya mango white jeansnya kalo utk yg make ukuran jeans 28 muat ga? Thanks ya
  2. View Conversation
    Hii
    Body and soul white lace masih ada?
    505050505050505
  3. View Conversation
    Minta bantuannya kak


    Begini kak, nama saya Reynaldo, mahasiswa jurusan Teknik Industri UNIKA Atma Jaya. Saat ini saya sedang menyusun tugas akhir (skripsi) saya yang studi kasusnya tentang Erha. Saya ingin minta tolong kakak, sebagai pembeli dan pemakai produk Erha untuk menyempatkan diri mengisi kuesioner saya. Saya butuh sekitar 300 responden.


    ini form nya
    http://goo.gl/forms/GNnb0D8Adv


    kalo bisa minta tolong temen2 kakak juga yang menggunakkan produk ini untuk mengisi.
    thank you kak
  4. View Conversation
    Items posted in the Swap thread should not be available in the Mini Sale threads. Please choose one, Swap or Sell. -mod-
  5. Rules untuk berjualan selain di lapak Kids adalah: has been a member for at least 6 months AND have at least 600 post count. Iklan yang di Mini Beauty & Misc Sale sudah dihapus ya. -mods-
  6. View Conversation
    dear hush puppies nya ukuran brapa ya?
    .................................................. .................................................. .................
  7. thankss lena, uda aku delete
  8. View Conversation
    foto di mini beauty sale kebesaran, meleber ke kanan, pls modify asap, thanks.
  9. View Conversation
    Ok gpp hehehe thank you udh ngabarin
  10. View Conversation
    Hi Belinda, ok sip..dibooked buat dirimu yah
    Gw juga ada bbrp ready stock SK II nih..cek aja OS gw yah..hehehe
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 28
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
About belindawang

Basic Information

Date of Birth
December 24
Registration Info

Information for registration.

Location:
Surabaya
Occupation:
Homemaker
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Advertising/Marketing
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
books, movies, make up, yoga, travelling, illustration
Fave stores or places to shop?:
Zara
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Sk2 : FTE
vitacreme b12
kose cleansing oil
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
i prefer quality than quantity
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Twitter Username:
belindawang

Statistics


Total Posts
Total Posts
732
Posts Per Day
0.20
Visitor Messages
Total Messages
28
Most Recent Message
Jun 18, 2016 04:34 PM
General Information
Last Activity
Dec 8, 2017 07:17 PM
Join Date
Sep 8, 2008
No results to show...

Jul 26, 2016

  • 08:24 AM - Hidden

May 20, 2016

  • 11:22 AM - Hidden

Mar 30, 2016

  • 11:00 AM - Hidden
  • 11:00 AM - Hidden

Mar 24, 2016

  • 08:59 PM - Hidden
  • 10:27 AM - Hidden

Jan 14, 2016

  • 05:57 AM - Hidden

Jan 13, 2016

  • 07:14 PM - Hidden

Dec 31, 2015

  • 06:46 AM - Hidden

Sep 9, 2015

  • 05:53 AM - Hidden

Sep 8, 2015

  • 06:19 AM - Hidden

Sep 4, 2015

  • 07:47 PM - Hidden
  • 03:52 PM - Hidden
  • 09:08 AM - Hidden