View Profile: disti - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

67 Visitor Messages

  1. View Conversation
    paket dr amy udah sampe, gue keep dulu ya jadinya, nanti kalo pesenanmu sudah mendarat langsung dikabarin.
  2. View Conversation
    Hahah ya udah masih ada waktu lah kalo gitu. Gw usahakan by next weekend gw dah kirim. Skr soalnya gw *seharusnya* sibuk bikin intro buat thesis gw etc, plus preparing for midterm exams lah tp gw malah nongkrong depan lappie browsing FD bahaya emg FD nih, nyandu!
  3. View Conversation
    Oiyah say, lupa mo kasih tau, gw mo ambil silica yg lebi gde krn hosmet gw jg kepingin... Jd masih ada quota lebih. Kalo mau ambil yg 5-10 gr kabarin aja yah. Jatohnya 12.5k/5gr, krn yg 30gr 75k.
  4. View Conversation
    Haha iya say ga keburu jg ama eyeliner mah... Tar kabarin ajah klo dah trf, biar gw bs kirim secepatnya. Tmen lo balik indo nya kapan yah?
  5. View Conversation
    Iyah say tp nunggu suntikan dana dlu yah hahaha. Plg minggu depan. Soale duit gw ludes buat bayar duit kuliah dlu nasib yg jauh di negeri laen hix.

    Anywayz, kaolin harganya 30k buat 30gr yah incl ongkir (estimated 15-20 soalnya mrk ga offer first class, minimum priority gituh). Lo maunya ambil brp? Gw ambil yg 8 ounce, tp gw mungkin bakal ambil 2 ounce ndiri, trusan hosmet gw jg dah booking 1-2 ounces gt sih... LMK yah
  6. View Conversation
    disti, sally hansen yg loe tanya di thread bisa, Rp110rb ya...
  7. View Conversation
    I know what you mean.... Pas gw liat pigments, dyes semua ituh sempet kalap wkt itu untung bisa menahan diri... For now... >.<"
  8. View Conversation
    Kayaknya masih ada, jadi lo ambil 2 ounces yah?
    Gw akan meracuni hosmet gw jg hihihihi
  9. View Conversation
    Hoiyoh gw jg baru sadar beda nya cuman dikit
    Iyah kalo gitu mending sekalian yg 8 ounces. Si Anggie kayaknya mau jg dhe, kalo ga bagi 3 ajah ato gimana hehehe. Emg lo maunya brp banyak?
  10. View Conversation
    sample nya about 1 tsp IINM. jadi 2 samples yah?
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 67
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
About disti

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
above ground level
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
happy mistakes, LOLcats, random doodles
Fave stores or places to shop?:
places that manage to balance the delicate equation of quality, price & style
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Shu Uemura Face Architect Illuminating Foundation
K-Palette brushpen eyeliner
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
i tend to dress in monochromes. trends are fickle thus mostly ignored.
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://skincarekitteh.wordpress.com/
Twitter Username:
disti

Signature


Handcrafted laser cut + locally made accessories at APA.

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,883
Posts Per Day
0.45
Visitor Messages
Total Messages
67
Most Recent Message
Sep 17, 2014 06:23 PM
General Information
Last Activity
Sep 24, 2019 10:41 PM
Join Date
Sep 4, 2008
No results to show...
Page 3 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast

Feb 23, 2017

  • 08:17 AM - Hidden

Feb 21, 2017

  • 04:22 PM - Hidden

Feb 18, 2017

  • 01:36 PM - Hidden

Feb 17, 2017

  • 10:18 AM - Hidden
  • 06:25 AM - Hidden

Feb 16, 2017

  • 06:31 PM - Hidden
  • 06:30 PM - Hidden
  • 06:30 PM - Hidden
  • 06:22 PM - Hidden
  • 06:22 PM - Hidden
  • 06:22 PM - Hidden
  • 06:14 PM - Hidden
  • 05:18 PM - Hidden
  • 01:24 PM - Hidden
  • 01:23 PM - Hidden

Jan 6, 2017

  • 03:21 PM - Hidden

Dec 23, 2016

  • 12:25 PM - Hidden

Oct 29, 2016

  • 10:26 AM - Hidden

Oct 27, 2016

  • 01:56 PM - Hidden

Oct 26, 2016

  • 07:41 PM - Hidden


Page 3 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast