View Profile: just nee - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

4 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Cm abis 90 kok.

    Iyaa serumny bkin aluuussss..
    Boleh . 74c9ee79
  2. View Conversation
    Just Nee
    Barusan cek di sent item, kok ga ada ya PM balasan ke km say. Haduhhh...perasaan uda gw bales lho PM nya darl. Sorry beribu sorry, waktu itu balas nya dr tablet...kayanya ga sampe ya, soalnya copy sent item ga ada.
    Soal serum botu ijo tua ama eye cream, imo sih better pake serum aja jadi ga mubazir. Soalnya si serum ini bisa melembabkan area di bawah mata, jadi ga perlu pake eye cream lagi..
  3. View Conversation
    Just Nee
    Barusan cek di sent item, kok ga ada ya PM balasan ke km say. Haduhhh...perasaan uda gw bales lho PM nya darl. Sorry beribu sorry, waktu itu balas nya dr tablet...kayanya ga sampe ya, soalnya copy sent item ga ada.
    Soal serum botu ijo tua ama eye cream, imo sih better pake serum aja jadi ga mubazir. Soalnya si serum ini bisa melembabkan area di bawah mata, jadi ga perlu pake eye cream lagi..
  4. View Conversation
    hei just nee
    iv visited here
    salam kenal yah
Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
About just nee

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Occupation:
Student - College
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0

Statistics


Total Posts
Total Posts
993
Posts Per Day
0.25
Visitor Messages
Total Messages
4
Most Recent Message
Jul 9, 2015 05:55 PM
General Information
Last Activity
Aug 10, 2018 05:40 PM
Join Date
Sep 12, 2011
No results to show...
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Oct 12, 2016

  • 07:12 AM - Hidden

Jul 19, 2016

  • 11:27 PM - Hidden

Jun 14, 2016

  • 07:01 PM - Hidden
  • 11:36 AM - Hidden

Jun 13, 2016

  • 06:46 PM - Hidden

Dec 26, 2015

  • 06:52 AM - Hidden

Dec 25, 2015

  • 11:28 PM - Hidden

Jul 2, 2015

  • 09:24 PM - Hidden

Jul 1, 2015

  • 09:02 PM - Hidden

Jun 29, 2015

  • 11:34 PM - Hidden
  • 11:16 PM - Hidden
  • 11:03 PM - Deleted Posts
  • 10:51 PM - Hidden
  • 10:37 PM - Hidden
  • 10:26 PM - Hidden
  • 10:12 PM - Hidden
  • 09:14 PM - Hidden
  • 07:58 PM - Hidden
  • 07:39 PM - Hidden
  • 06:24 PM - Hidden


Page 1 of 2 1 2 LastLast