View Profile: bellafrance - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

19 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hi there, please edit your photos on the mini sale post as they don't fit the rules. Thanks. -mod-
  2. View Conversation
    wah lengkap banget penjelasannya, makasih banyak bella kamu sendiri pake yang made in aussie yah?
  3. View Conversation
    bellaa mau tanya, kamu pake jergens udah lama kan ya? yang lebih bagus tuhmade in usa atau aussie yah? waktu itu sempet buka thread tapi lupa post ke brp udah lama bgt, ada bedanya made in aussie sm usa, need ur advise, thank youu
  4. View Conversation
    ok bell..Makasii bgt ya... eh di kamu, pake relargan ni ngefek ke komedo, bruntusan dan whitehead nggak?
  5. View Conversation
    bell, km beli realargan caranya gmna? aku pgn beli tp bingung caranya..boleh minta ajarin? makasii
  6. View Conversation
    iyes thankyou yaahh............................................. .........
  7. View Conversation
    your minisale post is deleted due to:
    - double post
    read mini sale rules before posting. tq
  8. View Conversation
    Bellafrance,

    total 245rb + ongkir 13rb = 258rb.
    Trf ke rek bca di page 1 kalau udah trf konfirmasi & kasih alamat ya..

    Makasih
  9. View Conversation
    Bellafrance, ini ya ukurannya:

    minimal grey blouse udah sold ya..
    peterpan colar mustard LD 92cm, P 60cm
    Red esprit sport blouse LD up to 94cm, P nya 53 cm
    Red blouse LD ny up to 93cm, P nya 75cm
    Sabrina nude color top LD nya up to 94 and P nya 75 cm.

    Ukuran yg lainnya menyusul ya dear..makasih

    Untuk dress missme dan yellow dress nya langsung di trf aja ke rek page 1 ya say, tambahkan ongkir klo jabodetabek 10rb. Setelah trf konfirmasi & kasih alamat.
Showing Visitor Messages 11 to 19 of 19
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
About bellafrance

Basic Information

About bellafrance
Gender:
Female
Registration Info

Information for registration.

Occupation:
Professional
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes

Signature


Aesthetically pleasing, intellectually stimulating.

Statistics


Total Posts
Total Posts
4,602
Posts Per Day
1.33
Visitor Messages
Total Messages
19
Most Recent Message
Nov 28, 2016 07:46 PM
General Information
Last Activity
May 31, 2017 02:16 PM
Join Date
Sep 8, 2011
No results to show...
Page 2 of 109 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 ... LastLast

Oct 19, 2016

  • 11:32 AM - Hidden
  • 11:30 AM - Hidden

Oct 17, 2016

  • 03:37 PM - Hidden
  • 02:00 PM - Hidden
  • 12:45 PM - Hidden
  • 09:11 AM - Hidden
  • 09:07 AM - Hidden
  • 09:07 AM - Hidden

Oct 14, 2016

  • 01:44 PM - Hidden
  • 12:45 AM - Hidden

Oct 13, 2016

  • 03:44 PM - Hidden
  • 09:15 AM - Hidden
  • 08:48 AM - Hidden

Oct 12, 2016

  • 07:29 PM - Hidden
  • 07:29 PM - Hidden
  • 07:10 PM - Hidden
  • 06:50 PM - Hidden
  • 05:07 PM - Hidden
  • 04:59 PM - Hidden
  • 04:54 PM - Hidden


Page 2 of 109 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 ... LastLast