View Profile: Milkienella - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

5 Visitor Messages

  1. View Conversation
    you are not eligible to do any selling or promoting in this forum yet. read the rules thoroughly. another violation may result in temporary or permanent banning. -mods-
  2. View Conversation
    Milki, ini telpnya Irwan riyadi : 08158865808
  3. View Conversation
    milki mo wedges dr shoefetish ga? model cirrus gw kebetulan baru beli mgg lalu cuman terlalu kegedean di gw ...sz 37. gambarnya ada di fashionesedaily blog bagian kanan atas tinggal loe click, modelnya new arrival... duh panjang bener nih VM...hehehehe
  4. View Conversation
    milki... jov vacancy yg di majalah oops itu masih berlaku ngga?? teru it harus lulus kuliah yah?? kalau masih kuliah bisa ngga milki??? sory'ny VM, belum bisa PM ini~
  5. View Conversation
    halo mikienela, sory lama jawabnya ya, kiang itu di belakang ruko2 sederet eskrim homede ollino, jadi kalaiu dari sunter mall lurus, ketemu bank bri, multiplus, mulai pela2 deh, ntar ada belokan ke kiri ke arah hermina, lurus di kanan ada salon, terus, ada plang dkter gigi keluarga hartono atau siapa gitu, lurus, duikiir ada gerbang masuk komplek, nah di pos stpam tanya aja salon kiang, tar dikasih tau.tetapi aku lupa alamat persisnya...kiang bagus kok narsih emang jauh ya...sempet ke narsih juga brazilian (karena kiang sunter ga biasa brazil keknya), di narsih underarm juga. enakan kiang under armnya dan full bodynya, diminimalin skitnya dengan ditekan, kalau di narsih emabknya ga terlalu neken, abis tarik jebret teken area sakitnya sebnatr aja...cuma mungkin tergantung mbak12nya kali ya...hope it helps ya...
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
About Milkienella

Basic Information

Date of Birth
January 29
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta, Indonesia
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Energy
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
Universitas Indonesia
Interests:
Fashion, Design, Entertainment, Entrepreneurship
Fave stores or places to shop?:
ITC Kuningan
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC- Studio Fix Powder
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Chic and Sexy
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Twitter Username:
ilekawati

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?4429-Milkienella&s=21033a90807f60a62849969ffbb0c9f5
Instant Messaging

Send an Instant Message to Milkienella Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
157
Posts Per Day
0.04
Visitor Messages
Total Messages
5
Most Recent Message
Aug 28, 2013 07:07 PM
General Information
Last Activity
Oct 2, 2013 09:31 PM
Join Date
Sep 2, 2008
No results to show...
No results to display...