Tab Content
No Recent Activity

58 Visitor Messages

  1. View Conversation
    missB salam kenal
    gw baca postingan lo ttg catokan di thread curling ion,hairdryer,dsb
    yg lo ngepost ttg steam styler

    jadi beli ga say?
    bener bagus ga?
    gw bingung ni beli catokan yg 1jutaan harganya plg bagus apa n sehat bwt rambut..

    tengkyuuu maap ngerepotin hihi
  2. View Conversation
    Hi! Udah aku bales via bb td, say, tp ngga tau masuk ngga PMnya, niaga ngga ada, adanya mandiri, udah aku inpo via PM thx
  3. View Conversation
    Hi! Udah aku PM ya say, tp ngga tau masuk ngga, soalnya ngga nampak di sent items, kalo belon terima PM, minta emailnya yach, via email aja, thanks, Susi
  4. View Conversation
    niaga ga ada say. bisa jg ke mandiri sunarjati tjandra 1010002141057 atau ocbc nisp erni lusiani 549810000022 yaa
  5. View Conversation
    missB, udah transper belom? jumat ini aku off. pls confirm ya say.. thank u
  6. View Conversation
    missB, acc org nya jadi 85rb after disc ya. ongkir jkt 5rb yah. jd total 90.000
    bca erni lusiani 6030207040. kl uda info yah say.. thanks
  7. View Conversation
    darlenk, jadi yang cloth nya aja deh
    foundie nya kayanya gw kurang cocok sama shade yang ada di oops itu
    thanks ya
  8. View Conversation
    sipp thanks ya
  9. View Conversation
    say, boleh nitip beli awg ga?
    gw kepengen "Oops" Foundation (8 gram baggie) - Similar to Hope 3.0, Price: $3.49.
    link nya ini
    kalo belanja sendiri tar banyak temen2nya yg minta ikut dibeli siiih
    ditunggu kabarnya kalo boleh ya, tp kalo ngerepotin ga usah say.
    thanks ya
  10. View Conversation
    sis, itu I LOVE NY tee nya bs kurang ga?
    sms aku ke 08999355594
    kutunggu
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 58
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
About MiSsB

Basic Information

Date of Birth
November 25
Registration Info

Information for registration.

Location:
Hell Hole
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
n/a
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Films, fashion, theater, books, music
Fave stores or places to shop?:
PS, PI, Senayan City
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Chanel, Biotherm, SKII, MAC, etc
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
I like smart but casual style. With the right stuff, even jeans and a tee can look fabulous!
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
n/a

Signature


“Money, if it does not bring you happiness, will at least help you be miserable in comfort.” ~Helen Gurley Brown
MiSsB's Shop

Statistics


Total Posts
Total Posts
764
Posts Per Day
0.20
Visitor Messages
Total Messages
58
Most Recent Message
Dec 21, 2011 09:53 AM
General Information
Last Activity
Feb 8, 2012 05:14 AM
Join Date
Sep 2, 2008
No results to show...

Dec 7, 2015

  • 02:51 PM - Hidden

Jun 13, 2015

  • 12:17 PM - Hidden

May 28, 2015

  • 02:57 AM - Hidden

Mar 4, 2015

  • 05:03 PM - Hidden

Dec 10, 2014

  • 12:13 PM - Hidden

Oct 29, 2014

  • 12:12 AM - Hidden