View Profile: reichizen - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

7 Visitor Messages

  1. View Conversation
    hi! ABC wcnya bersiiihh ko....sangat2 nyaman tempatnya! waktu itu gw cek yg paling murah dan tempatnya enak ya di ABC ini. Ada yg lebih murah tapi di daerah little india, gw agak males disana.
  2. tau gak gimana caranya kalo mau jadi fitters pas fashion show nya..??thx banget yaahh..
  3. tau gak gimana caranya kalo mau jadi fitters pas fashion show nya..??thx banget yaahh..
  4. sis..tgl 6 feb yg midnight sale di ta ada fashion show dari siapa kalo boleh tau..??thx yaa..
  5. halo2, thanks for the info ya mungkin bulan depan aku akan mengontak dirimu
  6. View Conversation
    gak boleh dong, kan dirimu belum eligible buat promosi, dalam bentuk apapun. no exceptions.
  7. View Conversation
    Hi reichizen,
    Thank you for participating in the contest.
    Untuk mendapatkan hadiah, isi survey pendek mengenai Clinique di http://fashionesedaily.com/clinique-smile/. Selanjutnya kalian akan mendapatkan email dari contest@fashionesedaily.com yang bisa ditunjukkan pada saat pengambilan hadiah.

    Terima kasih yaaaa
Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
About reichizen

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Student - College
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
n/a
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
LASALLE COLLEGE
Interests:
drawing
Fave stores or places to shop?:
ZARA
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC
Shu uemura
Bobby Brown
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
unpredictable,
i can be very boyish, yet i can be very girly
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=114431&id=100000938820946&ref=notif&notif_t=photo_comment&fbid
Twitter Username:
berebereber

Signature


Members with less than 600 posts & 6 months' membership are not eligible for sales or business promotion.

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?4320-reichizen&s=7427c3ac115450a122b2b7952b4c5ede
Instant Messaging

Send an Instant Message to reichizen Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
428
Posts Per Day
0.08
Visitor Messages
Total Messages
7
Most Recent Message
Mar 13, 2010 08:43 PM
General Information
Last Activity
Jul 6, 2015 05:11 PM
Join Date
Jul 24, 2008
Home Page
http://www.facebook.com/album.php?aid=8305&id=100000486184318#!/profile.php?ref=profile&id=1
No results to show...
No results to display...