View Profile: BabyCleo - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

105 Visitor Messages

  1. View Conversation
    okay BabyCleo, sudah aku putuskan, aku bli via ebay aja, hehehehe...aku dah buat paypal...trima kasih yah sudah mau direpotkan pada awalnya...
  2. View Conversation
    waaahh..terima kasih banyak, babycleo kasih dulu harga dalam rupiahnya ke aku, gpp kok datengnya lama, ini aku kasih link nya, aku tunggu yah harga dari babycleo, tks...

    http://www.target.com/Fisher-Price-L...%20live&page=1
  3. boleh kok... kasih aku linknya aja ya... cuma nyampenya lama loh, mgk sekitar feb akhir, soalnya sekalian pas tutup po...
  4. View Conversation
    kalo mau nitip ikutan beli barang di target boleh ga??? huhuhuhuhu...pengen Boneka Elmo Live..PM ya kalo diperbolehkan titip, ga titip sih, babycleo udah kasih harga rupiahnya aja ke aku...tks (maaf yah kalo tidak berkenan)
  5. View Conversation
    sis, kalo belanja di g-market lagi, ajak2 diriku yah...
Showing Visitor Messages 101 to 105 of 105
Page 11 of 11 FirstFirst ... 9 10 11
Page 11 of 11 FirstFirst ... 9 10 11
About BabyCleo

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
sENTUL
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Real Estate
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Shopping, Travelling
Fave stores or places to shop?:
ZARA,MANGO
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
ESTEE, MAC
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
SEXY, CASUAL
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
3
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
bbcshoppe.multiply.com
Facebook Profile URL:
susana natalia
Twitter Username:
babycleoshoppe

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?4278-BabyCleo&s=bebadfa04c3e7519850eed686d520728
Instant Messaging

Send an Instant Message to BabyCleo Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
562
Posts Per Day
0.12
Visitor Messages
Total Messages
105
Most Recent Message
Jan 22, 2012 01:35 AM
General Information
Last Activity
Jan 9, 2017 08:56 AM
Join Date
Jul 21, 2008
Home Page
http://www.facebook.com/bbcshoppe

Aug 11, 2015

  • 09:50 AM - BabyCleo clicked Thanks for this post: -= Hidden Content =- by amelietta

Nov 13, 2015

  • 01:12 PM - Hidden

Sep 22, 2015

  • 08:17 AM - Hidden

Sep 9, 2015

  • 12:30 PM - Hidden

Aug 21, 2015

  • 09:46 AM - Hidden

Aug 11, 2015

  • 07:53 PM - Hidden