View Profile: BabyCleo - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

105 Visitor Messages

  1. aku jg pengen ikutan po elf nih jeung.. msh bs g?
    tq
  2. View Conversation
    sis, kapan buka PO forever21?
    post-an aku kan masih di bawah 100. kalo mau ikutan po gmn caranya?
    thanks yaa sis
  3. View Conversation
    BabyCleo,,invoice batch mineral gw bisa dikirim bareng aja ga ma yg nyx megasale itu?.. soalny gw lg ga bisa transfer ni.. lg holiday.. maapkeunn..
  4. View Conversation
    hy sist..sebelumnya aku minta maaf ya cuz masih tanya2 dulu...
    aku pengen ikutan po elf kira2 masih bisa gak ya?
    ada barang yg aku pengen..
    ini daftarnya :
    1. e.l.f. Studio Cream Blush warna seductress
    2. e.l.f. Studio Complexion Perfection
    3. e.l.f. Studio Bronzers
    4. e.l.f. Studio Contouring Blush & Bronzing Powder
    5. e.l.f. Studio Shimmer Palette
    kira2 brp yah harganya? cuz ** liat di web elfnya harganya sekitar 3$..
    kabarin ** ya sist...
    thank you..
  5. View Conversation
    sis.. brg aku uda kirim blm? kalo udah, bisa mnta resi nya?
    thx yaa
  6. View Conversation
    say, nitip PO lasenza bisa ga ya ? soalnya kuliat udah closed, kalo ada minimal orderannya lemme know yah, aku telat main2 dilapakmu
  7. View Conversation
    BabyCleo, sudah dihapus ya postingan page 2 di lapaknya. Nanti kalo kurang space-nya, pm or vm aja.
  8. View Conversation
    hola baby cleo....maap mengganggu..bole minta waktunya sebentar ga??bwat isi survey bwat skripsiku,mengenai FD..topiknya motif dalam mengakses FD. bisa diisi di mari http://www.kwiksurveys.com?s=ICNLJN_1f7f482c
    thankyou bwat waktu and keikutsertaannya..tenkiuuu
  9. View Conversation
    babycleo,kapan buka po h&m nya lagi? kabar-kabarin ya..makasiii
  10. View Conversation
    udah dibuka ya threadnya di mari, receipt will be sent via email, thank you and good luck!
    http://femaledaily.com/showthread.php?t=3727
Showing Visitor Messages 11 to 20 of 105
Page 2 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Page 2 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
About BabyCleo

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
sENTUL
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Real Estate
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Shopping, Travelling
Fave stores or places to shop?:
ZARA,MANGO
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
ESTEE, MAC
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
SEXY, CASUAL
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
3
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
bbcshoppe.multiply.com
Facebook Profile URL:
susana natalia
Twitter Username:
babycleoshoppe

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?4278-BabyCleo&s=9bf0a4638290f4599c1594f51f031b29
Instant Messaging

Send an Instant Message to BabyCleo Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
562
Posts Per Day
0.12
Visitor Messages
Total Messages
105
Most Recent Message
Jan 22, 2012 01:35 AM
General Information
Last Activity
Jan 9, 2017 08:56 AM
Join Date
Jul 21, 2008
Home Page
http://www.facebook.com/bbcshoppe

Aug 11, 2015

  • 09:50 AM - BabyCleo clicked Thanks for this post: -= Hidden Content =- by amelietta

Nov 13, 2015

  • 01:12 PM - Hidden

Sep 22, 2015

  • 08:17 AM - Hidden

Sep 9, 2015

  • 12:30 PM - Hidden

Aug 21, 2015

  • 09:46 AM - Hidden

Aug 11, 2015

  • 07:53 PM - Hidden