Tab Content
No Recent Activity

96 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Minta Bantuannya Kak


    Begini kak, nama saya Reynaldo, mahasiswa jurusan Teknik Industri UNIKA Atma Jaya. Saat ini saya sedang menyusun tugas akhir (skripsi) saya yang studi kasusnya tentang Erha. Saya ingin minta tolong kakak, sebagai pembeli dan pemakai produk Erha untuk menyempatkan diri mengisi kuesioner saya. Saya butuh sekitar 300 responden.


    ini form nya
    http://goo.gl/forms/GNnb0D8Adv


    kalo bisa minta tolong temen2 kakak juga yang menggunakkan produk ini untuk mengisi.
    thank you kak
  2. View Conversation
    Hai audreyyy, post kamu di mini sale dihapus karena kamu belum memenuhi syarat. Setidaknya 600 post dan 6 bulan keanggotaan. Thanks -mod
  3. View Conversation
    Hi, we moved a few threads to Random Chat (off-count) recently and it seems your posts are in them. Please add your post count yah, jangan pas2an juga. Kalo udah eligible lagi, boleh pasang business di signature, tapi tetap gak boleh promo di thread ya. Thank you. -mod-
  4. View Conversation
    hallo, audreyyy
    maaf mengganggu, mohon kesediannya untuk mengisi kuesioner penelitian untuk TA saya mengenai strategi green marketing produk The Body Shop
    untuk mengisi kuesioner tsb mohon copy link dibawah ini:

    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE1BUjVUTm1YZThrOWEwcmxwN2pTNFE6M Q

    terima kasih banyak
  5. View Conversation
    audreyyy aku mau tanya soal penjahit langganan mu yg di jaksel dong..thx before
  6. View Conversation
    audreyyy aku mau tanya soal penjahit langganan mu yg di jaksel dong..thx before
  7. View Conversation
    hai audreyyy....maap mengganggu..Please kindly help to fill my survey for my thesis about FD.. http://www.kwiksurveys.com?s=ICNLJN_1f7f482c
    thankyou ya..maap merepotkan..
  8. View Conversation
    email invoicenya yah say silverqueen711@yahoo.com
    -----------------------------------------------------
  9. View Conversation
    sis ini msh ada gak?
    red ribbon shoes, size 38, BN, flat shoes, RP.125.000 -----> reduced RP.110.000
  10. View Conversation
    please dont advertise in discussion thread.

    thx
    -mods-
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 96
Page 1 of 10 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 10 1 2 3 ... LastLast
About Audreyyyy

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakartah
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
Moestopo majoring communication
Interests:
Fashion designing, make up , and shopping!
Fave stores or places to shop?:
online
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MUFE, MAC and NYX
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Unique :D
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://www.ridhaaudreymakeup.co.cc
Facebook Profile URL:
www.facebook.com/ridhaaudrey
Twitter Username:
ridhaaudrey

Contact


Statistics


Total Posts
Total Posts
598
Posts Per Day
0.16
Visitor Messages
Total Messages
96
Most Recent Message
Jun 10, 2015 09:11 PM
General Information
Last Activity
Apr 30, 2015 12:21 PM
Join Date
Jul 20, 2008
Home Page
http://www.ridhaaudrey.com
No results to show...

Apr 20, 2015

  • 04:35 PM - Hidden
  • 04:14 PM - Hidden
  • 12:46 PM - Hidden

Mar 31, 2015

  • 04:48 PM - Hidden

Mar 30, 2015

  • 07:14 PM - Hidden