View Profile: ditcious - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

2 Visitor Messages

  1. View Conversation
    @ditcious

    halloooo.. sorry lho aku baru online lagi di FD aahhaa

    kalo untuk pitak sih aku gatau say, berhubung pitak kan memank gabisa disembuhin deh..ud dari lahir kan :P

    kalo untuk garis rambut atau bagian lain yg harusnya tebel tapi tipis, bisa kok di dokter dani.. kamu lebih baik konsul dlu aja sama dia coba liat dr dani ngomong apa ya

    aku waktu ke dr dani bukan botak ya, renggang lho garis rambutnya. jdi harusnya 1 akar bisa 5 helai rambut, ak cuma 2 or 1, jadi tipis banget gitu skrg sih syukur2 sudah normal
  2. At least 6 months membership and 600 post counts to sell/promote your business. Read forum rules. -mod-
Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
About ditcious

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Occupation:
Student - College
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0

Statistics


Total Posts
Total Posts
190
Posts Per Day
0.06
Visitor Messages
Total Messages
2
Most Recent Message
Jun 18, 2016 02:56 PM
General Information
Last Activity
Jan 14, 2017 08:05 PM
Join Date
Jul 11, 2011
No results to show...
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Feb 10, 2017

  • 08:51 AM - Hidden

Nov 16, 2016

  • 12:11 PM - Hidden

Oct 30, 2016

  • 10:52 AM - Hidden

Oct 2, 2016

  • 09:04 AM - Hidden

Apr 25, 2016

  • 05:44 PM - Hidden

Mar 10, 2016

  • 11:51 AM - Hidden

Feb 23, 2016

  • 09:26 AM - Hidden

Feb 22, 2016

  • 02:40 AM - Hidden

Feb 21, 2016

  • 09:06 AM - Hidden

Feb 9, 2016

  • 09:13 PM - Hidden

Sep 4, 2015

  • 11:50 AM - Hidden

Jun 30, 2015

  • 11:49 AM - Hidden

Jun 27, 2015

  • 10:53 PM - Hidden

May 25, 2015

  • 04:44 PM - Hidden
  • 04:23 PM - Hidden

May 24, 2015

  • 02:41 PM - Hidden

Feb 22, 2015

  • 08:44 PM - Hidden

Jan 31, 2015

  • 10:25 PM - Hidden

Dec 27, 2014

  • 10:02 PM - Hidden
  • 10:02 PM - Hidden


Page 1 of 2 1 2 LastLast