View Profile: widi_maria - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

5 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Widi maria...mau tanya beli immunped, biogaia dimana ya...aku mau ikutan donk...kabarin yah
    Helena 08176699929
  2. @intanlasa huahahahaha masih cinta gw ma manduca nya. Klo tula gw jual pasti harganya msh 200sgd abs masih mulus bgt dan msh warranty
    Knp gak beli manduca baru aja mak yg blackline gt kan bagus jg hehehe
  3. View Conversation
    mak widiii manduca/tula pny lo uda bosen dpake gak hahahahaa gw beli deh tp muraaahh maunya wkakaak
  4. View Conversation
    Mom klo ssc ada yg mo dilego kabarin dunx. Aq pny boba 3g tp pgn nyoba yg lain jg ky manduca, pognae, tula tp klo baru kan mihil jd mau yg bekas ajah
  5. View Conversation
    Dear mom widi,sepertiny babyku senasib dgn baby mu mom, kmren di leher merah2 sampe lecet2 gitu ke dsa dikasih gentacortin ku olesin 3 hari aja sembuh sih tapi kulitny jd belang beda gitu warna sama mukanya,dah coba sebamed extra soft sama si mustela, could u share ur experience against this eczema? Oya lotion apa aja yg pernah dicoba,fyi ak lg diet makanan pemicu alergen untuk 3w ke depan, bagi ilmu nya mom kasian liat si azka ini huhuhu,thanks a lot
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
About widi_maria

Basic Information

About widi_maria
Gender:
Female
Registration Info

Information for registration.

Location:
Hainan chicken rice land
Occupation:
Homemaker
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
None
Interests:
Travelling, Reading, Shopping
Fave stores or places to shop?:
Zara, Cotton On, Forever 21, H&M, Levis, Abercrombie&Fitch, Love Bonnito
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Clinique 3 steps set
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
chick and sexy
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Newsletter:
Yes

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,899
Posts Per Day
0.65
Visitor Messages
Total Messages
5
Most Recent Message
Dec 22, 2015 01:20 AM
General Information
Last Activity
Oct 15, 2018 10:19 AM
Join Date
Jul 11, 2011
No results to show...
Page 1 of 43 1 2 3 11 ... LastLast

Nov 12, 2018

  • 12:42 PM - Hidden

Oct 15, 2018

  • 05:15 PM - Hidden
  • 10:00 AM - Hidden

Oct 14, 2018

  • 06:34 PM - Hidden
  • 06:34 PM - Hidden
  • 04:44 AM - Hidden

Oct 13, 2018

  • 09:40 PM - Hidden
  • 09:30 PM - Hidden

Dec 27, 2017

  • 02:16 PM - Hidden

Jul 22, 2017

  • 09:08 PM - Hidden

Sep 28, 2016

  • 01:49 PM - Hidden

Aug 22, 2016

  • 11:35 AM - Hidden

Aug 8, 2016

  • 09:53 PM - Hidden

Jul 24, 2016

  • 06:28 PM - Hidden

Jul 18, 2016

  • 08:02 AM - Hidden

Jul 14, 2016

  • 04:11 PM - Hidden

Jul 13, 2016

  • 12:37 PM - Hidden
  • 07:01 AM - Hidden
  • 07:01 AM - Hidden

Jul 2, 2016

  • 03:14 PM - Hidden


Page 1 of 43 1 2 3 11 ... LastLast