View Profile: wungu_ijo - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

203 Visitor Messages

  1. View Conversation
    survey dah ak isi minggu lalu yaa darl hehehe udah ngabarin lum yaa aku hhahaha
  2. View Conversation
    udah diisi ya Nadia ^_^
    good luck

    ___________________
  3. sodara gw udah 1,5 bulan tp dia jarang kontrol, masih smp sih, klo temen gw baru 2 mingguan. 0812 802 17111 Namanya Lia. Klo obat minum beli diapotek, klo yg oles semua dr sana
  4. boleh deh no suster nya say.. trs nebus obatnya di sana jg kah? temen2 lo yg jerewian treatment d sana brp lama penasaran deh..
  5. aduh aku bawel maaf ya oia kamu berobatnya ke jsc ya, am i wrong again? oh rata2 segitu ya.. kamu problem nya jerawat apa nyerahin wungu?
    last. boleh tau nomer telfon nya kah
  6. wung kalo range harga ke praktek dr abraham yg personal brp ya? semahal di ssc gak? kalo pertama kali gw dtg kira2 brp ya.. deket nih mumpung di PI
  7. wungu mau nanya dong. dr abraham praktek sendiri selain di SSC dmn ya? tau tah?
  8. klo varian orange, aku krg tau jg tu say..
    abis yg ada d daerah aku cuman 2 varian tu aja, abis kota kecil sih (padang)
  9. merknya natural bali say,, buatan jakarta.
    ada varian kopi n coklat aja..
    klo rutin make nya, bs bkin bulu tangan jd pirang, heheheheh...

    kemasan jar 500gr n 1kg.
  10. hi, http://stellalee92.wordpress.com/sponsors-affiliates/ di situ ada banner dia, ada no hp sama emailnya aku sii biasa dihubungin via email sama dia yah.. good luck
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 203
Page 3 of 21 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Page 3 of 21 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
About wungu_ijo

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
Cognito Communications
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
Marketing Communications
Interests:
music
Fave stores or places to shop?:
kitson
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
bourjois
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Vintage and Quirky.. Love to see how some different style can merge beautifully in someone's body
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.vintage-idea.com
LinkedIn Profile:
http://www.linkedin.com/profile/edit?trk=hb_tab_pro_top

Signature


Like vintage dress on my ava? Check mini fashion sale. Facebook: Vintageidea Shop or follow Ig: @vintageidea

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?4133-wungu_ijo&s=60d786c3835dfa3879783979f4d3b9f0
Instant Messaging

Send an Instant Message to wungu_ijo Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
2,621
Posts Per Day
0.60
Visitor Messages
Total Messages
203
Most Recent Message
Jun 6, 2017 01:19 PM
General Information
Last Activity
May 9, 2016 04:29 PM
Join Date
Jul 14, 2008
Home Page
http://www.vintageidea.multiply.com

Aug 10, 2015


Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Jun 9, 2015

  • 03:27 PM - Hidden
  • 03:23 PM - Hidden

Jun 1, 2015

  • 11:11 PM - Hidden

Mar 27, 2015

  • 02:41 PM - Hidden

Dec 9, 2014

  • 03:24 PM - Hidden
  • 03:24 PM - Hidden


Page 2 of 2 FirstFirst 1 2