View Profile: Lissy - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

83 Visitor Messages

  1. Hi Lissy, although you are already eligible to promote your business please do not promote in discussion threads. You may (as you have already) promote in your signature. -mod-
  2. View Conversation
    hallo, lissy
    maaf mengganggu, mohon kesediannya untuk mengisi kuesioner penelitian untuk TA saya mengenai strategi green marketing produk The Body Shop
    untuk mengisi kuesioner tsb mohon copy link dibawah ini:

    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE1BUjVUTm1YZThrOWEwcmxwN2pTNFE6M Q

    terima kasih banyak
  3. View Conversation
    hi lissy, maap menggangu,,
    mohon waktunya sebentar yah buat ngisi kuisioner buat tugas akhirku
    http://www.surveymonkey.com/s/DL6NGG2

    thankyou <3
  4. View Conversation
    awww okee lissy hhehe thank uu inponyahh.................................................. ........
  5. View Conversation
    lissy crocs lily gold w7 masih ada gak yah............................................... ...............
  6. View Conversation
    lissy..sorry nih..mau nanya..corporate rate hotel bandungnya berlaku nga buat lebaran?
    lagi nyari hotel nih ampun d susah bener..ada tapi mahal..hahaha kali2 corporatenya harganya mantap...cari sekitar 400-650an d.. 2 kamar dan dr tanggal 10-11 sept ini..dan kalo bisa lokasi yang strategis
    thanks in advance yah...
    berharap mendengar kabar baik
  7. View Conversation
    brp Lis harganya...coba deh annti aku lihat2..thanks bgt
  8. View Conversation
    blm say..gw jadinya dibikinin tmn kantor, dia punya alat yg bs bikin stiker gitu...gw siy masih pgn kl ada yg kasih link...di thread itu ada yg kasih link..tp gw hub. orangnya udah ga bikin2 stiker lagi
  9. View Conversation
    lissy,Hygienex nya mau coba dulu yah pesen 3,aku dijakarta..
    tengkyu
  10. View Conversation
    Lissy, salam kenal, mau tanya nih alamat MPnya apa?
    saya mau lihat crocs yang ready stock.
    thanks ya sist.
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 83
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
About Lissy

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Bandung
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
ALICIA Make Up Artist
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Read books, shopping
Fave stores or places to shop?:
Boutique
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
The Body Shop
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Elegant, bold, comfy
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/?sk=lf

Signature


Bridal / Make Up / Course / Sulam Alis, Eyeliner, Bibir
www.aliciabridal.com

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,134
Posts Per Day
0.29
Visitor Messages
Total Messages
83
Most Recent Message
Dec 26, 2013 09:42 AM
General Information
Last Activity
Apr 4, 2018 07:49 PM
Join Date
Jun 30, 2008
Home Page
http://aliciamakeupartist.multiply.com/
No results to show...
No results to display...