View Profile: ashiya_aina - Female Daily Forum
Tab Content
No More Results

6 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Halo Ka Ashiya
    Sebelumnya mohon maaf jika mengganggu


    Perkenalkan saya Saqila Sabila mahasiswi Ilmu Administrasi Niaga Universitas Indonesia yang saat ini sedang melakukan penelitian dalam rangka penyusunan skripsi dengan judul “pengaruh value creation terhadap brand trust (studi pada online brand community SK−II di kalangan anggota Female Daily Network)”.


    Sehubungan dengan hal tersebut, saya membutuhkan bantuan ka Ashiya agar bersedia meluangkan waktunya untuk mengisi kuesioner pada link di bawah ini.


    http://bit.ly/bantuskripsisaqila


    Pengisian secara objektif sangat diharapkan karena semua data dan informasi yang diberikan akan dirahasiakan dan hanya digunakan untuk penelitian akademis. Saya mengucapkan terimakasih yang sebesar-besarnya atas partisipasi dan kerjasamanya dalam mengisi kuesioner ini


    Best regards,
    Saqila Sabila
    Undergraduate Student of Business Administration University Indonesia
    saqilasabila46@gmail.com
  2. View Conversation
    Oh begitu yaa.. Tp wajahku sangat2 acne prone. Tetep gakpapa ya konsumsi 1 butir putih telur rebus sehari? Soalnya aku jg mau naikin berat badan hehe
  3. View Conversation
    Hai, salam kenal...
    Kamu bilang di thread vitamin kulit kalo makan telur emg bisa bikin jerawat kan ya.. Tp apa makan putih telurnya aja bisa? Maksudku gapapa kah makan putih telur 1 sehari buat org yg really acne prone? Aku pgn nanya di threadnya tp ntr oot hehe

    Makasih yaa
  4. View Conversation
    hai sis bole tau kmu beli cc cream hera dimana? thankyou
  5. At least 6 months membership and 600 post counts to sell/promote your business. Read forum rules. -mods-
  6. View Conversation
    Hello ...

    Happy birthday my friends (femaledaily).

    wish you a day brings the best in life for you, and
    may life lead you to great happiness and success.
    Have a Lovely birthday

    best regards,
    fernando.gomulya
    www.facebook.com/tectography
Showing Visitor Messages 1 to 6 of 6
About ashiya_aina

Basic Information

Date of Birth
December 25
Registration Info

Information for registration.

Location:
A Town!
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Healthcare
Fave stores or places to shop?:
Marketplaza FD : thread owned by Spider, Mimo, Valent, elea, Niken, Fanny
Facebook : Dreamie Chuppa, Palacio de Bella, Nona Lenongholic, Yossi Anggraini Liusnardo
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
Facebook Profile URL:
facebook.com/miumiusarah

Signature


To all wattpad users :) Kindly visit this one shot story, inspired by Adele's song : All I Ask http://w.tt/1pzEsvn Thankss

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?39262-ashiya_aina&s=096bd3b4c387dd4c7c3f2a77b3696c47
Instant Messaging

Send an Instant Message to ashiya_aina Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
782
Posts Per Day
0.26
Visitor Messages
Total Messages
6
Most Recent Message
Apr 17, 2018 01:10 PM
General Information
Last Activity
Yesterday 07:31 PM
Join Date
Jun 11, 2011

Aug 8, 2015


Aug 4, 2015


Page 1 of 48 1 2 3 11 ... LastLast

Aug 28, 2019

  • 08:16 PM - Hidden

Aug 13, 2019

  • 07:40 PM - Hidden

Aug 9, 2019

  • 11:38 AM - Hidden

Aug 3, 2019

  • 03:45 PM - Hidden

Jul 26, 2019

  • 08:56 AM - Hidden

Jul 22, 2019

  • 03:30 PM - Hidden

Jul 20, 2019

  • 11:12 AM - Hidden
  • 11:12 AM - Hidden

Jul 12, 2019

  • 12:56 PM - Hidden
  • 10:41 AM - Hidden
  • 10:02 AM - Hidden
  • 10:02 AM - Hidden

Jul 9, 2019

  • 11:26 AM - Hidden
  • 11:09 AM - Hidden
  • 09:10 AM - Hidden

Jul 8, 2019

  • 01:46 PM - Hidden
  • 09:13 AM - Hidden

Jul 6, 2019

  • 12:37 AM - Hidden
  • 12:37 AM - Hidden
  • 12:37 AM - Hidden


Page 1 of 48 1 2 3 11 ... LastLast