View Profile: KhRIY - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

19 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Mba, salam kenal ya, aku tertarik sama cerita mba yang biasa jual design (aku baca di http://femaledaily.com/showthread.php?t=645). boleh tahu ngga lebih lanjut, biasa kalo jual design harga berapa, ngitungnya gimana?
    terima kasih
  2. View Conversation
    hi khriy, maap menggangu,,
    mohon waktunya sebentar yah buat ngisi kuisioner buat tugas akhirku
    http://www.surveymonkey.com/s/DL6NGG2

    thankyou <3
  3. View Conversation
    idihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    kamanaaaaaaaaaaaaa?
  4. View Conversation
    Ri.. gw udah liat link yang lo kasih.. murah bener yahh.. boleh liat website yg lo bikin buat client pake itu nggak?
  5. View Conversation
    Tante Ria kemana ajaaa....
  6. View Conversation
    Riaaaa!! Ancurr reputasi tante
  7. View Conversation
    Crtnya dia mau ngambil brg di tmpt tinggi trs b'diri di atas kursi tp kepeleset Ri. Tp skrg sih udh baikan, malah waktu sakit kmrn dia sempet bandel b'online. Thanks for ur concern ya Ri
  8. View Conversation
    di sini2 aja nih sayahh.. onlennya cuma bisa kalo lagi ga ada mertua, ga enak hihihi.. *nakal*
  9. View Conversation
    ha..ha.. kok bisa kebetulan gitu ya? bentar lagi dong anniversary nya? yang keberapa Khriy? klo gw taon ini baru masuk tahun ke-4. anyway thanks ya udh di approve.
  10. View Conversation
    pengen chatting nih tapi pake komputer suami, ora ono softwarenya.. huhuhu
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 19
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About KhRIY

Basic Information

Date of Birth
November 20, 1974 (44)
Registration Info

Information for registration.

Location:
Land of Pharaoh
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
-
Interests:
designing web, trying new recipes, watching sports
Fave stores or places to shop?:
nothing specific...as long as it's cheap haha...
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
nothing specific too, coz I like to mix 'n match from many sources.
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
casual, chic, or sporty
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://mylayoutdesign.blogspot.com
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/#!/ria.wijayanti
Twitter Username:
khriy
LinkedIn Profile:
-

Signature


I'm baaaccck *deeeuh, siapa yg nanyaaa coba :D*

Statistics


Total Posts
Total Posts
731
Posts Per Day
0.17
Visitor Messages
Total Messages
19
Most Recent Message
May 23, 2011 07:26 PM
General Information
Last Activity
Dec 8, 2011 04:35 AM
Join Date
Aug 22, 2007
Home Page
http://mylayoutdesign.blogspot.com
No results to show...
No results to display...