View Profile: estelle05 - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

54 Visitor Messages

  1. nek si lippen casablanca lagi oos
    padahal maren gw ceki masi ada juga

    mw diganti yg laen ga?
    dy ada lippen nars baru yg fast ride, info gw yah, sorry bener
  2. View Conversation
    jeng lapak sudah ok, silakan transfer dan sesudahnya inform ke info@fashionesedaily.com bahwa sudah transfer dan atas nama siapa ya, thanks.
  3. View Conversation
    say sorry tapi aku ga berani omongin ny lewat sini.hahahahaha..nanti didepak lagi ama ibu mod.jadi by sms kalo ga keberatan..tq say..
  4. View Conversation
    say,by sms ya 0819 3268 0168 ditunggu.tq
  5. heihoo..
    temen gw jadi baliknya lusa sih. nanti segera kukabari yaa.. ^.^
  6. View Conversation
    estelle,
    pembantu gw kursus di yayasan fantasia, di daerah gandaria, telp: 7245927, dulu sih contact personnya ibu Tina. Coba telp dulu aja jeng...
  7. View Conversation
    estelle, ga ada lg say
  8. View Conversation
    Estelle, masih ada nih vinccy nya. Mau dikirim kemanakah?
  9. belevue nya boleh nego kok say....
    balen el, hihihi...kamu mau??? nanti yach, prasaan aku sempet liat ada yg mau jual work el deh...di upstairs kalo gak salah, cek aja estelle...
  10. View Conversation
    Jeng..., ku cek in dulu yaa... Ku kabarin as soon as possible ya...
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 54
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
About estelle05

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Advertising/Marketing
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
I have a big interest in fashion just like any other girls do.. xoxo
Fave stores or places to shop?:
On Pedder, FjL, Muse, Olive, Miu Miu, LV, Chanel, Landmark, Central HK..
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MUFE's blush on, eyeliner and concealer, Lancome's Juicy Tubes, BBSB pink, laura Mercier secret camouflage, NARS blush on and powder, etc
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
chic classy yet feminine..
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Signature


Statistics


Total Posts
Total Posts
1,191
Posts Per Day
0.25
Visitor Messages
Total Messages
54
Most Recent Message
Nov 19, 2011 06:38 PM
General Information
Last Activity
Jun 7, 2019 01:09 PM
Join Date
Jun 14, 2008
No results to show...

Apr 25, 2016

  • 05:18 PM - Hidden