View Profile: estelle05 - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

54 Visitor Messages

  1. View Conversation
    oh ya? ampuh gimana, buat wrinkles, dark circles ato apa? gue sendiri belum pake soalnya...
  2. View Conversation
    ok sip thanks udah ngabarin, tentang lapak dan tentang eye creamnya juga hehe pelapak lupaan kayak gini jadinya...
  3. View Conversation
    jeng, lapak fashionmu diperpanjang tak? kabarin ya.
    sekalian mau ngabarin, burt's bees royal jelly eye cream ada ready stock (baru liat vm eke di bawah jadi inget hehe).
  4. Kak.. aku nanya dulu yaaa balennya, duitnya blom cukup, hehee.. makasih ya
  5. View Conversation
    jeng, dazzled by gold ndak ada. alternatif yg ada glim-merry gold top coat, ini agak sheer krn sebenernya top coat; gold lang syne,
    ato yg lebih pekat, color club ada gold glitter, sultry (color clubs are Rp80k).
    Let me know ya, kalo mau diganti, thanks.

    burt's bees tempo hari gue order royel jelly eye cream extra, nanti gue kabarin kalo udah sampe, in case loe mau. gue sekarang buka burt's as a standing order, jadi post anytime, begitu order cukup gue pesenin. kalo day cream mau order let me know juga ya..
  6. View Conversation
    estelle, gw vm aja ya say.. inbox blm sempet diapus2in..
    2 shoe org 170rb + ongkir 2kg (volumetrik kenanya) 10rb jd 180rb.
    bca erni lusiani 6030207040
    alamat email aja ya treasureboxstore@gmail.com
    thanks yaa
  7. View Conversation
    estelle, shoe organizer uda ada, bisa di cek dilapakku ya.. page 1, thanks yaa...
  8. View Conversation
    estelle, thanks buat infonya yah ^_-
  9. View Conversation
    Bu, Zara playsuitnya buat eke boleh? Klo boleh, inpois ya..
  10. eh bukan casablanca tapi dolce vita, kok gw bs ngaco yah
Showing Visitor Messages 11 to 20 of 54
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
About estelle05

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Advertising/Marketing
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
I have a big interest in fashion just like any other girls do.. xoxo
Fave stores or places to shop?:
On Pedder, FjL, Muse, Olive, Miu Miu, LV, Chanel, Landmark, Central HK..
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MUFE's blush on, eyeliner and concealer, Lancome's Juicy Tubes, BBSB pink, laura Mercier secret camouflage, NARS blush on and powder, etc
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
chic classy yet feminine..
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Signature


Statistics


Total Posts
Total Posts
1,191
Posts Per Day
0.25
Visitor Messages
Total Messages
54
Most Recent Message
Nov 19, 2011 06:38 PM
General Information
Last Activity
Jun 7, 2019 01:09 PM
Join Date
Jun 14, 2008
No results to show...

Apr 25, 2016

  • 05:18 PM - Hidden