View Profile: estelle05 - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

54 Visitor Messages

  1. View Conversation
    estelle, kurleb 1/3 size normal lbh dikit
  2. View Conversation
    Gue bulan lalu udah ke showroom Baby Belle yang di Mangdu say. Ternyata tempatnya kecil trus nyelip di pojokan gitu. Hehehe. Banyak juga crib yang dipajang di sono.
    Cuman dia jualnya masih harga yang published di website, tapi kita tetep bisa tawar kok. Apalagi kalo kita tau harga baby belle di baby shop lain berapa. Kalo beli di showroomnya kita dapet gratis bumper. Kemaren sih gue jadi beli crib tipe Vincent di sono.

    Ngga minat datang ke showroomnya say?
  3. View Conversation
    say, kalo sewa 60jt/thn. soalnya fully furnished, komplit plit (ac3, waterheater, microwave,dll, baru semua), pokoknya tinggal bawa koper aja
    tapi kalo 2 tahun langsung, masih bisa nego thx..
  4. Estelle,bentuknya aga encer gitu.. Baguus hehe,ok..
  5. 30rb say....
  6. Estelle Mendingan nanya di tret deh.. We want to share, kan?
  7. View Conversation
    estelle. . .thanks yah infonya say
    tar abis lahiran n pake korset review yaks hehehe
  8. Setau gw s bisa kemana aja d.
    Cb search di google d mustikacare ,die ada web ttg product die.
    1ari 100rb min.pemakaian 7ari d kayana.
    Kl pake dibawa 1ari, /ari na 125rb kl ga salah...
  9. Mustika ibu dian 5462871
    Mrn s gw urut sama bu ipah,orang na lucu.
  10. Hallo Sis..... Sorry br bs bls. Soalnya lagi jarang buka FD.
    Miu2 nya warnanya coklat sis. Ada di detail pic aku koq di www.stopnbuy.multiply.com
    Kalau berminat kabarin ya sis.
    Harga masih bisa nego koq.

    Thx ^^
Showing Visitor Messages 41 to 50 of 54
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
About estelle05

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Advertising/Marketing
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
I have a big interest in fashion just like any other girls do.. xoxo
Fave stores or places to shop?:
On Pedder, FjL, Muse, Olive, Miu Miu, LV, Chanel, Landmark, Central HK..
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MUFE's blush on, eyeliner and concealer, Lancome's Juicy Tubes, BBSB pink, laura Mercier secret camouflage, NARS blush on and powder, etc
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
chic classy yet feminine..
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Signature


Statistics


Total Posts
Total Posts
1,191
Posts Per Day
0.25
Visitor Messages
Total Messages
54
Most Recent Message
Nov 19, 2011 06:38 PM
General Information
Last Activity
Jun 7, 2019 01:09 PM
Join Date
Jun 14, 2008
No results to show...

Apr 25, 2016

  • 05:18 PM - Hidden