View Profile: dindapenguin - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

7 Visitor Messages

  1. View Conversation
    mba dinda.. PM mu penuh. tas masih ada wa ya ==============================
  2. hehehehe sorry ... aku edit edit yaa
    tq
    xoxoxooxoxooxx
  3. View Conversation
    you are not eligible yet to promote business & selling. violation may result in temp/permanent banning. read FD rules please! tq
  4. siap sistaa.. thx a lot ya
    salam kenal yahhhh
    *meluncur ke TKP
  5. View Conversation
    Maen2 aja dulu ke bagian Front Desk disitu ada rules sama The Lounge biar lebih akrab dulu
  6. makasih banyak yah sist,,
    btw, gimana cara liat rules do and donts nya yah.
    saya masih bingung banget niwh..
  7. View Conversation
    Hallo welcome to FD ya...
    Kalo baru gabung coba deh baca dulu rules do and donts kita biar enak. Kalo di Mini Fashion Sale ga boleh posting reply. Jadi buruan diapus deh postingnya.
    Mingle aja dulu di tret lain nanti kalo postingan mu dah 5 udah bisa liat gambarnya kok
Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
About dindapenguin

Basic Information

Date of Birth
September 28, 1984 (34)
Registration Info

Information for registration.

Location:
Bandung
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
FB : debutiku@gmail.com
If no, what industry do you represent?:
Other
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Newsletter:
Yes
Website Profile
Twitter Username:
dindapenguin

Statistics


Total Posts
Total Posts
340
Posts Per Day
0.11
Visitor Messages
Total Messages
7
Most Recent Message
May 20, 2016 02:31 PM
General Information
Last Activity
Jul 16, 2019 07:15 PM
Join Date
May 19, 2011
No results to show...
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Dec 24, 2018

  • 03:03 PM - Hidden

Jun 5, 2016

  • 08:04 AM - Hidden

Jun 4, 2016

  • 05:12 PM - Hidden
  • 12:44 PM - Hidden
  • 12:41 PM - Hidden
  • 06:28 AM - Hidden

Jun 3, 2016

  • 11:15 PM - Hidden
  • 09:00 PM - Hidden
  • 08:53 PM - Hidden
  • 08:41 PM - Hidden

May 24, 2016

  • 06:22 PM - Hidden

Jan 26, 2016

  • 09:10 PM - Hidden

Jan 17, 2016

  • 01:21 AM - Hidden

Jan 13, 2016

  • 11:14 AM - Hidden
  • 12:14 AM - Hidden

Jan 10, 2016

  • 11:38 AM - Hidden

Sep 27, 2015

  • 11:40 PM - Hidden

Sep 23, 2015

  • 10:27 PM - Hidden
  • 08:23 PM - Hidden
  • 07:55 PM - Hidden


Page 1 of 3 1 2 3 LastLast