View Profile: mrsDJ - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

31 Visitor Messages

  1. View Conversation
    35rb + ongkir 5rb ya, jd 40rb yaa.. bca 6030207040
    thanks yaa
  2. mrsDJ, pettiskirt/tutu nya masih ada ga ? tinggal satu ya stocknya ? apa udah ada size/warna yang lain? sama ongkir ke jakarta jadi berapa ? pls pm me your phone number... or send sms to 021-99595855 (vidya)... thank you..
  3. View Conversation
    oia say, kalo mau free ongkir nih buat yang uda nunggu. kalo ok, bisa langsung transfer ke bca erni lusiani 6030207040, 60rb yaa.. thanks ya..
  4. View Conversation
    mrsDJ, aku ada stock bag-o lagi, cuma terbatas, jadi aku cek yang uda pesan2 dulu. black red nya yang L malah ga bersisa. tapi ada yang XL nih.. mau yang XL ga? harganya 60rb.
  5. View Conversation
    say, starter philps masih ada?itu masi baru kan?
  6. View Conversation
    Iya avent sorry lupa disebut
  7. View Conversation
    Mba, masih ada nggak sih stocknya...mau donk...
  8. View Conversation
    say.. tendertone dah gw kirim kemaren by tiki jne. no resi 1259779110000
    o iya, pot nya original kok itu ..
  9. View Conversation
    say.. tendertone dah gw kirim kemaren by tiki jne. no resi 1259779110000
    o iya, pot nya original kok itu ..
  10. View Conversation
    nice to meet u too, see u soon ya...
Showing Visitor Messages 11 to 20 of 31
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
About mrsDJ

Basic Information

Date of Birth
February 15
Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/a
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
shopping !
Fave stores or places to shop?:
to many to mention ;)
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
mac
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
casual
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
647
Posts Per Day
0.12
Visitor Messages
Total Messages
31
Most Recent Message
Apr 8, 2011 05:35 PM
General Information
Last Activity
Aug 16, 2020 11:12 PM
Join Date
May 29, 2008
No results to show...
No results to display...